2777
2789

این درصورتی که کار خونه امون تموم شده بود یعنی به احتمال نود و نه درصد اما یه اتفاق هایی افتاد که نشد بریم توش این ماه 

وقتی ازش پرسیدم و بهم گفت نه نمیری تو دلم خندیدم و گفتم برو بابا ولی الان میگم چه حسی داشت 

اسمش یادم نیست 

فقط یادم خودش تاپیک زده بود که حس ششمی ام و اغلب هراتفاقی می‌خواد بیفته من از قبل میگم و شوهرم همیشه ازم میترسه و میگه خواهشن هیچی نگو 

اگه تاپیکم و میبینی بیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن یه درصد شانسی گفته باشه نمیری

بابا تورو خدا ول کنید این خزعبلاتو 

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...