تو تاپیک قبلم گفتم ک شوهرم و خانوادم چ بلاهایی ب سرم اوردند اگه حال دارید بخونید از خیانت و فحش و کتک و نامردی همه چیز دیدم الان ب نظرتون ببخشم یا طلاق بگیرم اگه طلاق بگیرم از پسش برمیام توروخدا کمکم کنید چیکار کنم مغز خودم نمیکشه دیگه من هیچکسو ندارم راهنماایم کنید لطفا یه راهی جلوم بزارید شرایط مشاوره رفتن ندارم از شما کمک میخوام
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم منم چند ماهی میشه طلاق گرفتم اما شوهر من دست به زن نداشت خیانتم در حد چت دیدم دیگه بیرونم دوست دختر داشت یا نه نمیدونم. ببین خواهرانه از رو تجربه میگم یه مدا فرصت بده ولی اگه بچه نداری فعلا قید بچه رو بزن. من الان پشیمونم میگم کاش فرصت داده بودم.
مشاور بود میگفت طلاق بگیر ...من هم میگم ادم کف دستش بو نمیکنه ...کدام درسته کدام غلط ....چهل روز زیارتوعاشورا بخوانم ...صدقه روزی پنج تومان بنداز...چهار قل بخوان ....شاید چشم خوردید ....حسودا خیلی شدند...نماز حاجت هم بخوان ...اکثر این اتفاقا از چشم حسده ...اگرخدا شوهرت درست کرد خود به خود کینه را از دلت بیرون میندازه ..
از اول ک این تاپیکتو خوندم سریع رد شدم از اونجا ک خصوصیات شوهرتو گفته بودی.بعد ک دیدم مرددی ک جداشی یا ن باخودم گفتم اگ خیانت نکرده ببخش ولی برگشتم دوباره خوندم دیدم خیانتم نوشتی تو لطفایی ک درحقت کرده.عزیزم مردای اهل خیانت فکر نمیکنم درس بشو باشن.فکراتو بکن مقداری از مهرتو ببخش ولی دخترو بگیر.
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
از اول ک این تاپیکتو خوندم سریع رد شدم از اونجا ک خصوصیات شوهرتو گفته بودی.بعد ک دیدم مرددی ک جداشی ...
خیانتاش فقط در حد چت بوده تو اینستا ن بیشتر من اگه بخام جداشم مهریه ام نمیخام فقط بچمو میخام صد بار بهش گفتم مهریه نمیخام اما طلاق نمیده میگه من نمیتونم از دستت بدم
بچه ها یه روز اونقدر خوبه ک میگم این ادم چطور اینهمه ب من بد کرد یه روز اونقدر اعصابمو خورد میکنه ک نفسم بالا نمیاد هر بدی هم میکنه ته حرفاش اینه من عاشق توام و هیچکسو ب غیر تو نمیتونم دوس داشته باشم و فقط تو رو دارم
اخی عزیزم 😢طلاقم بگیری خانوادت بهت سرکوفت میزنن اونجام ارامش نداری بچتم از دست میدی 😭نه راه پس داری نه راه پیش. کاش بایه مشاور حرف بزنی تا ببینی درمقابلش باید چه رفتاری داشته باشی. خدا نجاتت بده