2789
عنوان

بچه ها بنظرتون میتونم ببخشم اصلا لایق بخشش هست شوهرم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 61 پست
خیانتاش فقط در حد چت بوده تو اینستا ن بیشتر من اگه بخام جداشم مهریه ام نمیخام فقط بچمو میخام صد بار ...

پس بیشتر فکر کن ب نظرم مشکلتون حل شدنیه ودر صورتی ک بخواد کمی تغییر کنه.اگر میخوادت شرط براش بزار بره مشاوره ن برای طلاق بلکه برای بهترشدن زندگیتون.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
چندساله زندگی کردی ودرست نشده! لطفا این زندگی سمی رو بزارش کنار ویه زندگی جدید رو شروع کن خودت مستقل ...

۵ ساله من واقعا بی حس بی حسم اصن دوس داشتن برام معنایی نداره  اگه تا الان موندم چون برا دخترم خوبه ن میتونم دخترمو ب اون بدم ن میتونم ازش بگیرم ینی زورمم نمیرسه بگیرم صد دفعه بهش میگم حتی اگه طلاقم نمیدی کاری ب کار نداشته باش حتی باهام حرفم نزن ولی دست از سرم برنمیداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخی عزیزم 😢طلاقم بگیری خانوادت بهت سرکوفت میزنن اونجام ارامش نداری بچتم از دست میدی 😭نه راه پس دار ...

دقیقا داری درست میگی کلش خدا ب حرف تو گوش بده و نجاتم بده نجاتمم نمیده بکشه راحتم کنه خودم دخترم تو خونس نمیتونم خودمو راحت کنم نگاش میکنم دست و دلم میلرزه 

پس بیشتر فکر کن ب نظرم مشکلتون حل شدنیه ودر صورتی ک بخواد کمی تغییر کنه.اگر میخوادت شرط براش بزار بر ...

بهش میگم ببینم قبول  میکنه خودمم احتیاج دارم واقعا ب مشاوره 

شوهرت دوقطبی میزنه

اره خودمم احساس میکنم مریضه خانوادش بهش بد کردن و تربیت درستی نداشته گاهی دلم براش میسوزه خیلی مشکلات دیگه ام دارره تو اخلاقاش 

من بچه دارم بخاطر همونه ک سردرگمم نمیدونم چیکار کنم 

داشتم تاپیک قبلیتو‌میخوندم.بنظر من فعلا طلاق نگیر صبر کن. بخاطر بچت و بخاطر حامی نبودن خانواده خودت. اینبار خواست کتکت بزنه بهش بگو دست روم بلند کنی هم ازت شکایت میکنم هم مهرمو میزارم اجرا.عزیزم سعی کن خودتو جلوش قوی نشون بدی متاسفانه بخاطر نبود حمایت از سمت پدرت شوهرت پررو شده

اره خودمم احساس میکنم مریضه خانوادش بهش بد کردن و تربیت درستی نداشته گاهی دلم براش میسوزه خیلی مشکلا ...

دقیقا شوهرت مشکل اختلال شخصیتی پیدا کرده و باید درمان بشه.متاسفانه این اقایونم که زیر بار نمیرن همیشه زنشون میکنن مقصر نمونش شوهر سابق من

به نظرم من بشین همون سر خونه زندگیت شوهرتم اصلا ندید بگیر باز همون که بالای سر بچته خوبه در اصل طلا ...

منم همینو بهش میگم خودشم میگه تا بچمون بزرگ شد بمون بعد میزارم بری ولی شب میاد ک اره من اینطوری نمیتونم من تورو دوس دارم باید پیش من باشی بشین کنارم از کنارم تکون نخور بزور میگیره بغلم میکنه و اینا من خیلی کوچولوام اون ۲ برابر منه زورم بهش نمیرسه احساس میکنم دیونس یه بار تا سر حد مرگ میجنگه یه بارم اینطوری 

داشتم تاپیک قبلیتو‌میخوندم.بنظر من فعلا طلاق نگیر صبر کن. بخاطر بچت و بخاطر حامی نبودن خانواده خودت. ...

یکسال هس ک دیگه دست بزن نداره اتفاقا اون میگه چون پدرت بد بارت اورده و انقدر پشتته میخای بری ولی من ک میدونم ک پشتم نیستن ولی خیلی ضعیفم دیگه خسته شدم 

دقیقا شوهرت مشکل اختلال شخصیتی پیدا کرده و باید درمان بشه.متاسفانه این اقایونم که زیر بار نمیرن همیش ...

دقیقا میگم تو این همه بلا سر من اوردی ولی انقدر با سیاست حرف میزنه ک میگه تو مقصری همش تقصیر من نبوده با اینکه هیچ بدی بهش نکردم 

منم همینو بهش میگم خودشم میگه تا بچمون بزرگ شد بمون بعد میزارم بری ولی شب میاد ک اره من اینطوری نمیت ...

خودتو بزن بیخیالی اصلا کاراش و رفتاراش برات مهم نباشه

فقط تا میتونی به خودتو دخترت برس شاد باشین خوب بخورین و از کنار هم بودن لذت ببرین

من خودم شوهرم اجازه نمیده برم باشگاه ولی هر روز خونه یه ساعت ورزش میکنم خیلی به خودم میرسم 

شما هم تا میتونی به خودت برس نشین همه ش حرصو غصه بخور بالاخره آب میره یه جا بند میشه 

خودتو بزن بیخیالی اصلا کاراش و رفتاراش برات مهم نباشه فقط تا میتونی به خودتو دخترت برس شاد باشین خو ...

اره باید همین کارو بکنم تهش یا طلاق میگیرم یا میسازم دیگه پس بهتره بزنم ب بیخیالی و خوش بگذرونم فقط دخترمو باشگاه میبرم نزدیکمونه باشگا باید خودمم ثبت نام کنم مرسی از حرفت