2789
عنوان

بچه ها بنظرتون میتونم ببخشم اصلا لایق بخشش هست شوهرم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 61 پست
سلام گلم باور میکنی میخواسم تاپیک شمارو بزنم اومدم خوندم جفت منی من ازتو بدتر شرایطم من پدرمادرم ندا ...

تاپیک قبلمو بخون من دیگه نمیزنه الان من پدر مادرم دارم ولی ب درد نمیخورن که 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم منم چند ماهی میشه طلاق گرفتم اما شوهر من دست به زن نداشت خیانتم در حد چت دیدم دیگه بیرونم دوست دختر داشت یا نه نمیدونم. ببین خواهرانه از رو تجربه میگم یه مدا فرصت بده ولی اگه بچه نداری فعلا قید بچه رو بزن. من الان پشیمونم میگم کاش فرصت داده بودم.

مشاور بود میگفت طلاق بگیر ...من هم میگم ادم کف دستش بو نمیکنه ...کدام درسته کدام غلط ....چهل روز زیارتوعاشورا بخوانم ...صدقه روزی پنج تومان بنداز...چهار قل بخوان ....شاید چشم خوردید ....حسودا خیلی شدند...نماز حاجت هم بخوان ...اکثر این اتفاقا از چشم حسده ...اگرخدا شوهرت درست کرد خود به خود کینه را از دلت بیرون میندازه ..

تاپیک قبلمو بخون من دیگه نمیزنه الان من پدر مادرم دارم ولی ب درد نمیخورن که 

خب اگ اصلاح شده ادامه بده

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
عزیزم منم چند ماهی میشه طلاق گرفتم اما شوهر من دست به زن نداشت خیانتم در حد چت دیدم دیگه بیرونم دوست ...

من بچه دارم بخاطر همونه ک سردرگمم نمیدونم چیکار کنم 

مشاور بود میگفت طلاق بگیر ...من هم میگم ادم کف دستش بو نمیکنه ...کدام درسته کدام غلط ....چهل روز زیا ...

چله سوره طلاق برداشتم چند روزه دیشب تا مرز خودکشی منو برد انقدر اعصابمو خورد کرد حتی خداهم ب دادم نمیرسه 

از اول ک این تاپیکتو خوندم سریع رد شدم از اونجا ک خصوصیات شوهرتو گفته بودی.بعد ک دیدم مرددی ک جداشی یا ن باخودم گفتم اگ خیانت نکرده ببخش ولی برگشتم دوباره خوندم دیدم خیانتم نوشتی تو لطفایی ک درحقت کرده.عزیزم مردای اهل خیانت فکر نمیکنم درس بشو باشن.فکراتو بکن مقداری از مهرتو ببخش ولی دخترو بگیر.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
نشده بعضی چیزاش خوب شدهولی انقدر عذابم داده ک از زندگی سیر شدم 

میشینی خونه از تنهایی ب گذشته فک میکنی عصابت خرد نکن ی حرفه یاد بگیر دستخالی طلاق گرفتن بدبختیه 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
از اول ک این تاپیکتو خوندم سریع رد شدم از اونجا ک خصوصیات شوهرتو گفته بودی.بعد ک دیدم مرددی ک جداشی ...

خیانتاش فقط در حد چت بوده تو اینستا ن بیشتر من اگه بخام جداشم مهریه ام نمیخام فقط بچمو میخام صد بار بهش گفتم مهریه نمیخام اما طلاق نمیده میگه من نمیتونم از دستت بدم 

چندساله زندگی کردی ودرست نشده! لطفا این زندگی سمی رو بزارش کنار ویه زندگی جدید رو شروع کن خودت مستقل شو !

واقعا میخوای بقیه عمرتو به پای این آدم حروم کنی؟فقط بخاطر اینکه گفته دوستت داره؟؟؟ وای با زندگیت بازی نکن

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!
خیانتاش فقط در حد چت بوده تو اینستا ن بیشتر من اگه بخام جداشم مهریه ام نمیخام فقط بچمو میخام صد بار ...

بگو  توبا کارات خیلی وقته منو از دست دادی این همه سال فرصت داشتی درستش کنی خرابتر شده دیگه با زندگیم بازی نکن 

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

بچه ها یه روز اونقدر خوبه ک میگم این ادم چطور اینهمه ب من بد کرد یه روز اونقدر اعصابمو خورد میکنه ک نفسم بالا نمیاد هر بدی هم میکنه ته حرفاش اینه من عاشق توام و هیچکسو ب غیر تو نمیتونم دوس داشته باشم و فقط تو رو دارم 

اخی عزیزم 😢طلاقم بگیری خانوادت بهت سرکوفت میزنن اونجام ارامش نداری بچتم از دست میدی 😭نه راه پس داری نه راه پیش. کاش بایه مشاور حرف بزنی تا ببینی درمقابلش باید چه رفتاری داشته باشی. خدا نجاتت بده