2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۸ سالمه اخه😔 هیچی نفهمیدم از این دورانی ک همه میگن عشق و حاله  واش یکی مامانمو قانع کنه

به نظرم اگر تا الان قانع نشدن یعنی درگیری باهاشون وقت تلفی، بیشتر بشین بخون تا بتونی بری بیرون شهر دانشگاه 

اینجوری کلا دیدشون نسبت بهت عوض میشه و خواه یا ناخواه مجبورن ازاد ترت بزارن

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
به نظرم اگر تا الان قانع نشدن یعنی درگیری باهاشون وقت تلفی، بیشتر بشین بخون تا بتونی بری بیرون شهر د ...

مامانم میگه نمیزارم بری دانشگاه دیپلمتو بگیر بسته 😔

مامانم میگه نمیزارم بری دانشگاه دیپلمتو بگیر بسته 😔

یااااااااااااخدااا

این دیگه واقعا نیاز به مشاوره داره، کاری از دست من و تو بر نمیاد

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 
شرایط سختی کاملا درکت میکنم جای شما بودم،صبر کن به حرفشون کمی گوش کن و توجه ،نظرتو اروم اروم محترمان ...

اخه تا کی 

همه میگن این دورانه خیلی خوبیه ‌ولی برای من جهنمه دلم میخواد زود تر تموم شه عمرم از بس که چیزه خوبی ندیدم

بنظر من نرو نه خودتو اذیت کن نه مادرتو 

اون برای بوش می‌ترسه و شایدم حق داره

نمی‌دونم چند سالته ولی اکثر خانما وقتی دانشجو میشن و مجبور به جدایی از خانواده؛ دیگه پدر مادرا خواه ناخواه روشون حساب میکنن 

اینقد تنهایی یا با دوستات بیرون میری که این روزا یادتم نمیاد 

بگو اگه محدودم کنی عقده ای میشم یعنی چی اخه

همین الان دارم گریه میکنم انقدر که اذیت شدم

کاش یکی بود باهاش حرف میزد یکی بود قانعش میکرد 

بریدم دیگه بخدا😔

همین الان دارم گریه میکنم انقدر که اذیت شدم کاش یکی بود باهاش حرف میزد یکی بود قانعش میکرد  ب ...

به پدرت بگو

چن سالته؟

بگو دانشگاهو که حرفشم نزن من میرم هر طوری شده میرم

نمیذارم تو زندگیمو تباه کنی