2777
2789

من هر هفته دوستام ی روزشو اوکی میکنن برن بیرون به منم میگن منم فقط میگم باش بعد اون روز از کله ی صب گوشیمو خاموش میکنم مبادا زنگ بزنن من بگم‌مامانم نمیزاره مسخرم کنن😔دیگه بریدم بخدااا

من دیگ ۱۸ سالم شدههه ولی مامانم نمیزاره برم بیرون به هیچ وجه باباممم از اون بد تر 

نه تنها نه با دوستام . خودش همه جا باهام اومده 😔چیکار کنم سه شنبه دوباره قراره برن . جای بدیم نمیرن . کافه و فروشگاه میرن 

هوف خدایااا دلم میخواد بمیرم از دستشون

خاله ای عمه ای کسی نیست باهاشون حرف بزنه ؟ مثلا صبح بری تا غروب برگردی که مشکلی نیست. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چاره ای نیست جز اینکه مامان رو همراهشون ببری .‌ولی محترمانه از مامان بخواه یه تایمی رو ازتون فاصله بگیرند تا با دوستاتون راحت باشید .‌

خانواده ها نگرانند توی این زمانه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
خاله ای عمه ای کسی نیست باهاشون حرف بزنه ؟ مثلا صبح بری تا غروب برگردی که مشکلی نیست. 

هیچکدوم باهام خوب نیستن 

من کسیو ندارم ک نه خواهری نه همدمی ‌ فقط با دوستام بهم خوشمیگذرع اونم بعده مدرسه دیگه نمیتونم ببینمشون

منم بادخترم  سراین موضوعات بحثمون میشه گریه می کنه دلم براش میسوزه اما از جامعه میترسم

خیلی سخته بخدا 

کاش یکی بود با مامانم صحبت میکرد ‌ من سره این موضوع تو مدرسه که برنامه میریزن میگم باشه ولی برمیگردن میگن دوباره داره وقتش میشه گوشیتو خاموش کن بد قولیو فلان😔

بروباشگاه ثبت نام کن اونوبپیچون

اخه جایه خاصی قرار نیس برم که بخوام بپیچونمش 

میتونم اینکارارو بکنم ولی دلم میخواد مامانم انقدر هوامو داشته باشه که وقتی میگم برم بیرون به جای اینکه داد بزنه سرم بگه برو مراقب خودت باش 

خیلی سخته برای یه دختره تنها اینجوری زندونیم انگار😔

اخه جایه خاصی قرار نیس برم که بخوام بپیچونمش  میتونم اینکارارو بکنم ولی دلم میخواد مامانم انقد ...

از رو تجربه ام بهت میگم اون هیچ وقت عوض نمیشه سالهاس اینجوریه چن وقته دیگ هم نمیخادبزاره توبری سرکار. فقط برو دانشگاه که یه تایمی بیرون باشی

باش اصن حق باتوعه👏
جفتش.فک کنم18سالته؟ در رابطه با رفیقاتم اگه مسخرت میکنن نیش وکنایه میزنن تجدیدنظرکن تودوستیت باهاشون

اره ۱۸ سالمه

حرفای اونا مهم نباشه اصلن . مگه من دل ندارم اخه😔