بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مدارس دولتی زیاد به حرف پدرمادر و دانش اموز بها نمیدن و اهمیت نمیدن که چی میخوای کار خودشونو میکنن در کل،ولی خی غیرانتفاعی اینجوری نیست....از طرفی هم شنیدم غیرانتفاعیا برای اینکه وجهه ی خودشونو خراب نکنن نمره الکی میدن به بچه ها
مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
بستگی داره دولتی سال قبل معلم دخترم خیلی خوب بود با اینکه آنلاین بودن و کلاس اولی ولی معلم امسالش تا الان یک دفترچهل برگ تکلیف ننوشتن هیچی یادندارن بچه های کلاسش جلسه هم میزارن ازمادرا طلب کاره بستگی داره معلم چطوری باشه دولتی و غیرانتفاعی فرق نداره
من داداشم غیر انتفاعی میره مادرم بخاطر این که تو کرونا بود نمی تونست خودش یاد بده اونا می رفتن مدرسع فرستاد اونجا سال پیش یه معلمی داشتن هر چی بگم کم گفتم اونقدر خوب بود خوب یاد میداد که نگو داداشم اول بود همه چی یاد گرفته بود باهم چت هم میکنه ما فکر کردیم مدرسش خوبه همه معلم ها همین هستن امسالم فرستادیم اونجا ولی امسال معلمش هیچی یادشون نمیده الکیه در نتیجه ربطی به مدرسه دولتی یا غیر دولتی نداره بچه باید شانس بیاره معلم خوب گیرش بیفته همین
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍