2777
2789
عنوان

اینایی که با درآمد کم میگذرونین

15828 بازدید | 420 پست

لطفا از کسانی که قانع نیستن انتقاد نکنید 

الان خط فقر ۳۰ میلیونه 

پایین تر از این مبلغ یعنی زندگی فقیرانه 

زندگی فقیرانه هم حتما لباس پاره پوشیدن نیست 

یعنی شما فقط دارین می گذرونین و لذتی از زندگی نمیبرین

وقتی می نویسین ما ۵ تومن میگیریم می گذرانیم خداروشکر 

این واقعا زندگی نیست 

تعجب نکنید اگه عده ای قانع نیستن و میخوان واقعا زندگی کنن نه اینکه یه مرده ی متحرک باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم تعجب نکن ی عده مجبورن و توهمون حال شاکر اگر توقع داری کسی خودشو باهات مقایسه نکنه...توهم نکن و نکوبون کسیو...تو حرصتو بخور تابه بالای سی تومن برسی اوناهم شکرشونو مبکنن و باهمون روزی کم لذتشونو میبرن

ینی باس ماهی سی تومن درامد داشته باشی تا فقیر نباشی 

هع

درسته وقتی ی خرید درست و حسابی نمیتونی بکنی و لذتشو ببری فقیریه دیگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دقیقا فقط زنده ایم  زندگی نمیکنیم

حسرت ی خرید درست حسابی ب دلم مونده بیچاره مستاجرا

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حسرت ی خرید درست حسابی ب دلم مونده بیچاره مستاجرا

ما مستاجر هم هستیم 

یک مسافرت 

یک خرید 

یک مهمانی 

حتی یک بیرون رفتن ساده 

مثلا بری سینما بعد شام بخوری گشت بزنی بیای خانه ساده ترین حالتش 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

اون آدمی که میاد میگه با ۵ تومن میگذرونیم خدا رو شکر 

همین شکرگزاریش باعث میشه برکت بیاد تو مالش و مهم این هست که آرامش داره لااقل 

ولی اونی که به قول شما بالای ۳۰ تومن درآمدشه باز میگه کم میاریم و فلان این خداست که نگاهش رو برگزدونده ازش پس با وجود درآمد بالا و آسایش زیاد آرامش نداره توی زندگیش

به نظر من این شمایی که نباید این تاپیک رو میزدی و دل اون که در آمدش کمه رو خون کنی 

هر کس یه مدلی راضیه این دلیل نمیشه بزنی تحریک کنی درآمد پایین ها رو و درد روی دردش بزاری 

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
لذت بخوره تو سرمون شکمشون رو نمیتونیم سیر کنیم خواهر بخدا بد شرایطیه

همونو بگو دلار هر نیم روز 500میره روش 

میدونی چن وقته چیپس و پفک و اینجور چیزا نمیخورم مامانم میگ الان ک گرونیه اون دوزار پول و ی چیز خوب بخرین