2777
2789
عنوان

اگر پسری قبل ازدواج رابطه داشته...

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از ازدواج باید بهش فکر میکردی الان دیگه با این فکرا فقط خودتو اذیت میکنی. پایه و اساس زندگی مشترک اعتماده مگر این ک خلافش ثابت شه. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
یا خدا این اکثرا رو از کجا میارید؟ چون همسر خودتون اینطوری بوده؟

اکثرا نه تنها پسر بلکه دخترم بود. عزیزم جامعه اینجوری شده دیگه ۱۶ تا شاگرد دارم تو یه کلاس همه همینن تو محیط کارم همین و دیدم

روانشناسی کودک
🥺🥺🥺🥺خیلی بده این دختر اینجوری نباشه بعد با همچین مردی ازدواج کنه 

من با شوهرم دوست بودم از ازدواج باهاش راضیم ۹ ساله عاشقانه کنار همین واقعا فرشتس  ۹ سال همیشه از خود گذشتگی کرده برام 

روانشناسی کودک
اکثرا نه تنها پسر بلکه دخترم بود. عزیزم جامعه اینجوری شده دیگه ۱۶ تا شاگرد دارم تو یه کلاس همه همینن ...

چی بگم والا

خداروشکر که من ندیدم

کارمندم بودم

الان دو تا پسر عمو دو تا پسر عمه ،۵ پسر دایی دارم هیچ کدوم اینجوری نیستن خدا شاهده همشون آقا و با شخصیت

همسر خودمم نبوده 

فقط یه عمو دارم که ۸ سال با یه دختری دوست بود که سال پیش با همون ازدواج کرد

چی بگم والا خداروشکر که من ندیدم کارمندم بودم الان دو تا پسر عمو دو تا پسر عمه ،۵ پسر دایی دارم ه ...

عزیزم مگه پسر عمو پسر عمه میان بگن که ما با کسی دوستیم یا برای رفع نیاز جنسی رفتیم با کسی. خوب معلومه کسی نمیگه منم تو خونه موجه بودم همسرمم همینطور من ۴ سال با همسرم دوست بودم کسی خبرنداشت.میرفتم دتمشگاهو سر کار میومدم هفته ای یکی دوببار میرفتیم با هم بیرون.در ضمن اگه کسی با جنس مخالف دوست شه حتما ادم بدی نیست. بستگی به فرهنگ و نوع زندگی و خانواده و محیطی که توش هستی داره

روانشناسی کودک
عزیزم مگه پسر عمو پسر عمه میان بگن که ما با کسی دوستیم یا برای رفع نیاز جنسی رفتیم با کسی. خوب معلوم ...

من نگفتم ادم بدیه

بالاخره کسی دوست باشه مشخص میشه مثل عموی خودم

من در مورد رابطه جنسی صحبت میکنم که بنطرم درست نیست

ما کلا تو یه آپارتمان با هم بزرگ شدیم با عموهامو عمم و همیشه کنار هم بودیم 

اگه بودن حتما که ما متوجه میشدم این چیزا برای خانواده نمایان میشه 

و کلا خودشونم اگه چیزی باشه اینجوریرنیستن که خجالت بکشن در موردش حرف نزنن

شما حالا اصرار داری بگی هستن حتما شما بهتر میشناسیشون از مایی که باهاشون زندگی میکنیم