2777
2789
عنوان

سوال از خانم‌هایی که رانندگی میکنند

2561 بازدید | 136 پست

سلام. من‌ امروز جلسه‌ی دوم کلاس رانندگیم بود. 

دیروز دنده یک رو گفتن امروز دو. موقع حرکت هروقت لازم میشد از یک میرفتیم دو. از دو میرفتیم یک

خیلی این کار تکرار شد اما مثلا وقتی لازمه بریم دنده۲، من همون لحظه نمیتونم واکنش نشون بدم. یکم‌ طول میکشه تا یادم بیاد اول پامو از گاز بردارم کلاچ تا اخر و دنده عوض کنم‌.

سریع نمیتونم انجام بدم.

امروز پشت چراغ قرمز بودیم. خواستم راه بیفتم که نمی دونستم باید چکار کنم. مربی گفت اینهمه تمرین کردیم که الان درست انجام بدیم. اگر فلان کارو انجام بدی ماشین خاموش میشه ( دقیق جملاتشون یادم نیست مضمون این بود).

حالا بااین اوضاع بنظرتون‌ من‌ یاد میگیرم؟ طبیعیه این رفتارام؟ یا ضعیف عمل میکنم؟

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

تجربه‌هاتون رو بگید❤ ممنونم🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

همش نگرانم نکنه اینهمه خرج کردم بی فایده باشه و هدر بره و درست انجام ندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من بدتر نیستی الان مشکل کلاچ و دنده عوض کردن ندارم با چند بار تمرین تو ذهنت تصور کنی یاد میگیری ولی من هنوز ۴ جلسه ام مونده حوصله ندارم برم پارک دوبل بهم یاد نداده من حرکت کلاچ و گاز ام نرم نیست ماشین نرم حرکت نمیکنه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

طبیعیه عزیزم.

اولشه آدم هول میشه.

استرس نداشته باش عزیزم

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.