2777
2789
عنوان

سوال از خانم‌هایی که رانندگی میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 2562 بازدید | 136 پست

تجربه های من زیاد جالب نیست 😂😂بعد از چندین سال همش خاموش میکنم البته مرتب نمیشینم

فقط میتونم بگم کلاج رو یهو نیار بالا خاموش میکنی 

گاز هم بده 

وقتی رو دنده دو هستی متوقف شد ماشین سریع بده یک چون خاموش میشه

ببخشید استارتر میشه این تاپیکمو‌گزارش کنید بترکه‌ممنونم صلوات‌میفرستم‌براتون

اواین بارم بود گزارش میزدم امیدوارم درست انجام شده باشه⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم کاملا طبیعیه...  هنوز مغزت عادت نکرده. در واقع مغز و اعضای بدنت هنوز با هم هماهنگ نشدن... به مرور درست میشه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

جلسه ی دومی هنوز مونده تا راه بیفتی 

کسی اگر میتونه ببر یکم تمرین کن ی جای خلوت

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY

اره بابا من‌افتضاح بودم همش تپ‌و‌تپ‌خاموش‌میکردم‌یبار تو‌حای شلوغ‌خاموش‌کردم‌

یجوری یاد میگیری اصن ناخواسته داری ب دست انداز میرسی خودت دنده عوض‌میکنی

بیین موقع  عوض‌کردن‌دنده پات و‌از رو‌گاز برمیداری 

کلاچ و‌تاآخر‌میگیری دنده عوض‌میکنی و‌دوباره اروم‌کلاچ‌ول میکنی گاز میگیری

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تجربه‌هاتون رو بگید❤ ممنونم🌷

نه طبیعیه، مربی بی حوصله اس.

ولی در کل بخای فقط با اونا یاد بگیری همینجوریه.

کسایی که زود راه میفتن، قبلش با کسی یه جای خلوت یکم رانندگی کردن

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

من اوایل رانندگی نزدیک دست انداز که میشدم یه عالمه فکر میکردم ببینم باید چیکار کنم 

الان یه هو میرسم خانه انقدر فکرم مشغلوله یا دارم اهنگ گووش میدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
اره نگران نباش قشنگ راه میوفتی اگه تو خونه کسی هست ببره تورو تمرین بهتر هم یاد میگیری

ممنونم⚘

نه ماشین نداریم

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

من ۴ماهه دارم رانندگی میکنم هربار انگار بار اولمه استرس وترسم تموم نمیشه دست وپامو گم میکنم کسی راهی نداره برام دیروز نزدیک بود یه تصادف وحشتناک کنم به خیر گذشت همش به خاطر استرسه 

باید خودت با ماشین تمرین کنی 

اگر ماشین دارید باید تنهایی باهاش رانندگی کنی 

بگو خانواده ت یه جای خلوت ببرنت و زمینش بزرگ باشه ، شروع کن به رانندگی 

من قبل از اینکه کلاس برم خودم یاد گرفته بودم ، مدت کلاس رانندگیم خیلی کم بود چون بلد بودم همه چیو 

اگر خودت یاد نگیری هم گواهینامه رو آخرش میتونی بگیری ولی خیلیا گواهینامه میگیرن و بازم توان رانندگیو ندارن 

همش نگرانم نکنه اینهمه خرج کردم بی فایده باشه و هدر بره و درست انجام ندم 

نه بابا من خودم انقد سوتی میدادم پیش مربی. ولی از فردای روزی که گواهینامم اومد نشستم الان دو سال رانندم