2777
2789

ما میخوایم طرح ارائه بدیم که اگه قبول کردن مقالشو ارائه بدیم طرح انجمن بانوان مد نظرمونه حالا این طرح رو چجوری اجراش کنیم خوبه؟

میشه یه عنوان خوب براش بگید؟

خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید برای امروز لازممونه

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

یه توضیحی اول در مورد انجمن بانوان بدید.

یعنی جای معتبریه که میخواین وقت بذارین طرح بدید؟

تو چه حوزه ای قصدتون هست طرح ارائه بدین؟

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه توضیحی اول در مورد انجمن بانوان بدید. یعنی جای معتبریه که میخواین وقت بذارین طرح بدید؟ تو چه حو ...

یه کار علمی پژوهشیه..

طرحمون اینجوریه که یه مکانی ایجاد بشه برای بانوان تا بتونن با هم همدلی کنن یه مثال بزنم برات مثلا درمورد همین مشکل افسردگی یا مع تاد گوشی شدن از دغدغه هاشون به هم بگن و اونجا براشون مشاوره هایی باشه که بتونن مشکلشونو حل کنن

سلام

بنظرم تاثیر عوامل محیطی روی سن یائسگی میتونه عنوان خوبی باشه. یه تحقیق انجام بدین که نشون بده خانم هایی که از لحاظ روحی افسرده ن یا از لحاظ جسمی کار های فیزیکی سنگین تری انجام میدن زودتر یائسه میشن

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

سلام عزیزم

من ماه پیش یه مقاله برای مجله ازمیر ترکیه در خصوص بحران معنویت گرایی زنان فرستادم

20ام اذر چاپ شد 

ولی کارمن بیشتر ریوو بود تا علمی پژوهشی

با کمک همکارم انجام دادیم اگه به دردت میخوره پی وی شماره تماس بفرست پی دی افشو برات واتساپ بفرستم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

من چندتامقاله دادم بیشتر درمورد رشتمو کشاورزیه قبلا فعال تربودم الان درگیر کاروخونوادم

بازم تونستم کمکت کنم خوشحال میشم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام بنظرم تاثیر عوامل محیطی روی سن یائسگی میتونه عنوان خوبی باشه. یه تحقیق انجام بدین که نشون بده ...

میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟ یعنی این ثابت شده که باعث یائسگی زودرس میشه؟

سلام عزیزم من ماه پیش یه مقاله برای مجله ازمیر ترکیه در خصوص بحران معنویت گرایی زنان فرستادم 20ام ...

خیلی ممنونم گلم من تا حالا مقاله اینا ننوشتم میشه یکم توضیح بدی؟ الان مثلا طرح رو چجور باید ارائه بدیم؟ یه عنوان خوب میتونی برای انجمن زنان پیدا کنی؟

میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟ یعنی این ثابت شده که باعث یائسگی زودرس میشه؟

بله بخش زیادی مربوط به ژنتیک میشه که کاری بهش نداریم

بخش محیطی ثابت شده خانم هایی که استرس و فشار روحی زیادی دارن، سیگار و نوشیدنی های الکلی مصرف میکنن، بیشتر در معرض اشعه های مضر هستن و... زودتر یائسه میشن. 

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
بله بخش زیادی مربوط به ژنتیک میشه که کاری بهش نداریم بخش محیطی ثابت شده خانم هایی که استرس و فشار ر ...

ممنون عزیز دلم حتما به این پیشنهادت فکر میکنیم مرسی که نظر دادی بازم اگه چیزی یادت اومد حتما بهم بگو

ممنون عزیز دلم حتما به این پیشنهادت فکر میکنیم مرسی که نظر دادی بازم اگه چیزی یادت اومد حتما بهم بگو

خواهش میکنم موفق باشین  

میتونین روی سن پریودی هم تحقیق کنین کلا چون راجع به بانوان هست این دوتا موضوع عنوان های خوبی میتونه باشه. 

خواهش میکنم موفق باشین     میتونین روی سن پریودی هم تحقیق کنین کلا چون راجع به بانوان هست ...

مرسی از شما دوست عزیزم،چشم حتما به بقیه دوستانم میگم که به پیشنهادتون فکر کنن.