یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه توضیحی اول در مورد انجمن بانوان بدید. یعنی جای معتبریه که میخواین وقت بذارین طرح بدید؟ تو چه حو ...
یه کار علمی پژوهشیه..
طرحمون اینجوریه که یه مکانی ایجاد بشه برای بانوان تا بتونن با هم همدلی کنن یه مثال بزنم برات مثلا درمورد همین مشکل افسردگی یا مع تاد گوشی شدن از دغدغه هاشون به هم بگن و اونجا براشون مشاوره هایی باشه که بتونن مشکلشونو حل کنن
بنظرم تاثیر عوامل محیطی روی سن یائسگی میتونه عنوان خوبی باشه. یه تحقیق انجام بدین که نشون بده خانم هایی که از لحاظ روحی افسرده ن یا از لحاظ جسمی کار های فیزیکی سنگین تری انجام میدن زودتر یائسه میشن
🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻 من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ ...
میشه کمی بیشتر توضیح بدی؟ یعنی این ثابت شده که باعث یائسگی زودرس میشه؟
بله بخش زیادی مربوط به ژنتیک میشه که کاری بهش نداریم
بخش محیطی ثابت شده خانم هایی که استرس و فشار روحی زیادی دارن، سیگار و نوشیدنی های الکلی مصرف میکنن، بیشتر در معرض اشعه های مضر هستن و... زودتر یائسه میشن.
🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻 من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ ...