2777
2789

من  یهو گرفتمش از شیر 

برای جفتمون سخت گذشت ،سینه درد شدید گرفتم !

یه سوال دارم 

هر شب بعد از شیر شب ک میخوره دندوناشو تمییز میکنی یا آب میدی یا نه هیچی ؟؟

دندوناش سالمن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه پیش بچه م رو ازشیر گرفتم عزیزم حتماازعطاری صبرزرد بخر بزن بعدبذازدهنش شیربخوره یعنی دیگه باهمون ازشیرزده میشه و راحت میشی

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام

بچه اوایل بی قراری میکنه و باید تحمل کنی و اصلا شیرش ندی.. پسره من یک ماه فقط گریه و بهانه میکرد.. 

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤

صبرزرد یاتلخک از بوش وطعم تلخش دیگه نمیاد فقط چند روز باید حسابی باهاش بازی کنی ببریش پارک ومهمونی تا خسته بشه بخوابه وخوراکیای مورد علاقشو براش بخری در کل باید صبور باشی واگه تصمیم گرفتی پاش واییستی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

عزیزم من خیلی راحت گرفتم بااینکه بسیار وابسته بود باورم نمیشد سه روزه گرفتم،. 

اگه اعتقادات مذهبی داری

به حضرت علی اصغر متوسل بشو بگو شما بهم کمک کنید من تنهایی نمیتونم. 

یکم آبلیمو بزن به سینت بگو شیر ترش شده دیگه خراب شده، 

یه عالمه خوراکی خوشمزه دوست داره براش بخر بذار جلوش انار اگه میخوره بذار جلوش. 

از صبح پاشدی آنقدر بهش محبت کن بغلش کن بوسش کن شیر خواست بگو ترش شده، تاشب خسته اش کن با عشق و علاقه ومحبت زیاد، 

شبم موقع خواب اگه شیشه میخوره بهش نبات داغی چیزی بده آروم باقصه بخوابونمش سه شب اینکارو کنی تمومه، 

تموم شد از شیر گرفتی به نیت حضرت علی اصغر 6 تا شیرپاکتی کوچولو بگیر بده به بچه های کوچولو.