2777
2789
[QUOTE=266799801]بهش غذا بده با خوراک و بازی سرگرمش کن[/QUOT موقع خوابیدن اذیت می‌کنه کل روز شاید ی ...

شامشو کامل بده بعدش خوراکی و یه لیوان شیر بده 

انقد باهاش بازی کن تا خسته باشه براش قصه بگو کمرشو ماساژ بده تا بخوابه 

شب اول سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوسیده شدن آره ؟؟؟ منم اطاعی نداشتم انقدددددر نازاحتم ک گفتنی نیست دندونای  بالاش کلا پوسیده ش ...

دندو نای دختره جاریه منم کلا خراب شده و برده دکتر گفته از شیره.. دخترش نزدیکه سه سالشه شیرمیخوره باز. البته نه شیره خشک و مادر.. شیره پاستوریزه می‌خرن میریزن توشیشه میدن میخوره

من پسرم و کلا از شیر گرفتم دیگه هیچی به جز آب ندادم . الانم بچم یه بار شب بیدار میشه نصف لیوان آب میخوره باز تا صبح می‌خوابه.. ۲۲ ماهشه

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
اخی طفلی من خیلی دلم میسوزه 😔

دبگه باید تحمل کنی خواهر..

من دو سه روزه اول خودم گریه میکردم که چرا از شیر گرفتمش😔😔😔

عذاب وجدان داشتم🥲

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
دندو نای دختره جاریه منم کلا خراب شده و برده دکتر گفته از شیره.. دخترش نزدیکه سه سالشه شیرمیخوره باز ...

کاش منم میدونستم ...

من روی دندون و ظاهر شدید حساسم 

اما دقیقا ضربه خوردم 

دندونپزشک گفت اگر مهمه برات میشه برد اتاق عمل و بیهوشی...

شوهرم نمیزاره میگه ول کن میریزن بچه سالمم رو نمیزارم ببری اتاق عمل

کاش منم میدونستم ... من روی دندون و ظاهر شدید حساسم  اما دقیقا ضربه خوردم  دندونپزشک گف ...

به دختره جاریم هم گفتن باید عمل بشه .. این طفلی بچس هنوز. دکتر گفته چند ماه دیگه دندون درد میشه 😟