2777
2789

دلم تنگه...

دل تنگه روزایی که قدرشو نمیدونستیم

روزایی که میرفتم توی کوچه دوچرخه بازی صدای مامانمو میخوام که صدام کنه از پنجره بیا شاااام بیاتو شب شد!!

دلم میخواد برم حموم موهامو بشورم و باباجونم از سر کار بیاد برم سرمو بگیرم جلوی بینی ایش و بگم بوو کن ببین بوی خوب میده موهام اونم سرمو بوس کنه دست بکشه ب موهامو بگه به به...

دلم حاج بابامو میخواد بابا بزرگ مهربونم که بره مکه و خونه ویلایی شو به ما بسپاره و با خواهرم اتیش بسوزونیم و کیف کنیم...شلوغی و مهمون بازی بعد از زیارتشونو میخوام!!

دلم تنگه برای بحث کردن با مامانم واسه کل کل با بابام

واسه پچ پچ با خواهرم و غر زدنای مامانم که بگه چی میگید ب منم بگیییید خوب!!

دلم دغدغه های بچگیمو میخواد که چجوری بابامو راضی کنم برام گوشی بخره چجوری بهش بگم بهم پول بده برم با دوستم بیرون...

چرا چرا لذت نبردم از تک تک روزای قشنگ خونه ی پدری

افسوس و صد افسوس که نمیشه برگردم نزدیک ۳۰ سالمه و ناراحتم که چیزی نشدم و عمرو جوونیم هدر رفت...

حال منو مادری درک میکنه که محکوم به زندگی در کنار همسرشه و اجازه ی دیدن خونوادشو نداره و ماه هاس فقط قایمکی با تلفن صداشونو میشنوه...

اگه الان پیش مامان باباتی اگه پیش خونوادت امشب شام خوردی میخوام بهت تبریک بگم عزیزم تو خیلی خوشبختی کاش منم میتونستم یبار دیگه برم پیششون و صدای خندمون کوچه رو برداره...

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل من کباب شد بخدا بیا بغل خودم خواهری  آخ هم چرا ازشون دوری

داستانش طولانیه بابام با همسرم دعوا کردن همسرم از دست بابام شکایت کرد بخاطر کتکی که خورده بود و دیگه اجازه نمیده برم ببینمشون میگه میخوای بری برو منم میرم خونه بابام و برنمیگردم هیچوقت...

خیلی ناراحت شدم  از خوندن پستت

ببخشید اخر شب ناراحتتون کردم اشک امون نمیده دلم میخواست حرف بزنم باهاتون یکم خالی شم

اشکم دراومد😔 من امروز بابام اومد خونم با دخترم سه تایی نهار خوردیم ولی الان کوفتم شد با گفته ها ...

قدرشو بدون عزیزم خدا حفظش کنه برات‌!خوشبحالت که تونستی از بابات پذیرایی کنی.مامان بابام هرروز میگن راضی نشد بیای؟مامانم هر هفته سبزی تازه و میوه میخره میگه همش میگم شاید امروز زنگ بزنی بگی دارم میام ولی ...

منم دلم خیلی واسه اون روزا تنگ شده... من همون موقع هم که لذت میبردم میدونستم ابدی نیست... و این احساس ازارم میداد... 

هنوزم وقتی غذای مامانمو میخورم لذت که میبرم یهو یه فکری میاد که اشکمو در میاره... که نکنه اخرین باری باشه که... 

برگه های یه رو سفید رو نگه میداشتم واسه چک نویس... یه روز بین اون برگه ها یه برگه دیدم که واسه امتحان عربی داداشم بود... هنوز نگهش داشتم... امروز دوباره دیدمش... چه روزای خوبی بود. 

من تا 18 سالگی خوشبخترین دختر دنیا بودم... حیف که تموم شد

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

منم فعلا نمیتونم ببینمشون شد هشت ماه🥺باخوندن این متن بدجور نفسم بند اومد از دلتنگیییی😔😔😔😔😔خدایا تاکی 🙏لطفاً دعا کنید منم خانوادمو ببینم خیلی دلتنگشونم منی ک هفته ای سه روز خونشون بودم الان هشت ماهه ندیدمشون 😔