2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی بیشعوره

225 بازدید | 16 پست

من ۸ ساله عروسشون هستم باورتون میشه هیچوقت هیچوقت منو دعوت نکرده اصلا من تا حالا دستپختشو نخوردم ولی انقد اومدن خونه من پختم و کوفت کردن ک حالا خداروشکر مدت ها هست که نمیاد .. بعد شوهر من تو قنادی کار می‌کنه کارگره این خواهرش تا حالا چندین بار اومده از قنادی کیک و شیرینی برده انقد خودمو کشتم بشوهرم گفتم بهش نده خودتو بدهکار صاحب کارت نکن گوش نداد برد بعدشم یکی دوبار شوهرم بهش زنگ زد پولشو نیورد حتی شوهرمو مجبور کردم به اون یکی خواهرش گفت به فلانی بگو حساب منو بده اونا نگفتن جوری رفتار کردن یعنی رابطه خواهر برادری که حساب کتاب نداره منم دیدم فقط اعصاب خودمو دارم خورد میکنم ولش کردیم تا اینکه ما چندوقت پیش یچیزی لازم داشتیم شوهرم از همین خواهر عفریتش گرفت پولشم زیاد نبود نهایت اندازه پول همین کیک و شیرینی های بوده که برده ماهم گفتیم پولشو نمیدیم جای شیرینی ها ... تا اینکه دیشب پسر خواهر شوهرم شوهرمو بست به زنگ مدام پشت سر هم شوهرم جواب داد گفت چرا پول مارو نمیدی خیلی پرو هست شوهرمم گفت مادرت اومده از حساب من کیک برده هرچی می‌گفت اون ی حرف دیگه میزداخرم گوشیو قطع کرد خیلی زورم آورده ب اون پسر فسقلی چه ربطی داره

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر شما قاطی نشوبرادرش باید جواب بدهاعصاب اضافی داری؟

شوهرم یک آدم ابله نادان هست وقتی میگه اونا یجوری باهاش حرف میزنن که شوهرم انقد قانع میشه آخه بمن که میرسه میگه ندارم و کلی زبون درازی می‌کنه زورم میاد برای اونا انقد احمقانه رفتار میکنه

نه شما خودت نگو اصلا بیچاره سوهرتم این وسط مونده خداییش خود خواهرشوهر خرت نمیفهمه اوضاع بده ؟ نباید ...

اون انقد خر هست حالا خودشون به بچشون گفتن زنگ بزنه ها مطمعنم شوهرم که بگه میگن ما نگفتیم خودش خودسر زنگ زده

تقصیر شوهرم هست اگر همون موقع شیرینی نمیاد اینجوری نمیشد

اصلااااا پیششون چیزی نگو بگو مسخره خواهر برادری نباید دخالت کرد والا چه پرروعه

خیلی دلم میخواد به اون یکی خواهر شوهرم و مادرشوهرش بگم آخه اونا هی شوهرمو پر می‌کنن میگن رابطه خواهر برادری که حساب کتاب نداره هرچی دادی که نباید زنگ بزنی بهش 

خوب کاری کرده . کارگره . صاحب شیرینی فروشی نبوده که ایشون اومده مفتی برده . الانم شوهرت خوب جواب داده . شاید مادرش بی خبره از پسرش یا خودشو زده به بی خبری شما هم پی شو نگیرید.  اگه دوباره زنگ زد شوهرت بگه من با خواهرم حساب دارم به جز اونم به هیشکی جواب  پس نمیدم . تمام 

خیلی دلم میخواد به اون یکی خواهر شوهرم و مادرشوهرش بگم آخه اونا هی شوهرمو پر می‌کنن میگن رابطه خواهر ...

به شوهرت بگو ببین خودشون چجوری چجور صداشون دراومده حالا برو گلایه خواهرزاده به مادرت کن چجور برا حقت تلفن و روت قطع میکنه

اون انقد خر هست حالا خودشون به بچشون گفتن زنگ بزنه ها مطمعنم شوهرم که بگه میگن ما نگفتیم خودش خودسر ...

نمیشه ،ببین خواهرشه منم گاهی غر میزنم ولی بعد میبینم نمیتونه شوهرم اون کارو نکنه 

گیر افتاده خودتو بذار جاش و سرزنشش نکن 

خود خواهرش باید بدونه 

نمیدونم چیو میخوان به ما ثابت کنند میخوان ثابت کنند داداشه وظیفشه ؟؟

مادرشوهر من که خونه خودمونو به ناممون نمیزنه میگه نون خواهر به زانو برادره باید بهش سهم بدید بی دلیل 

حالا هم تو گوش شوهر خونده از کربلا اومده ده میلیون براش بذار 

اینم نمونه ی من ☝️

اون انقد خر هست حالا خودشون به بچشون گفتن زنگ بزنه ها مطمعنم شوهرم که بگه میگن ما نگفتیم خودش خودسر ...

اینجور خواهر شوهرهری همون روز اول باید جرش میدادی تا حساب کاردسش بیاد چندسالتونه مگه هر دوتاتون

اینجور خواهر شوهرهری همون روز اول باید جرش میدادی تا حساب کاردسش بیاد چندسالتونه مگه هر دوتاتون

من ۲۵ خواهر شوهرم یه ۴۰ و خورده ای سن داره

شوهرم ۳۱ سالشه

من اصلا اینو هیچی حساب نمی‌کردم هیچوقت هم باهاش صمیمی نشدم اما شوهر خر من همیشه خام اونا میشه

به شوهرت بگو ببین خودشون چجوری چجور صداشون دراومده حالا برو گلایه خواهرزاده به مادرت کن چجور برا حقت ...

بخدا گفتم ..گفتم تو آنقدر احمقی میگفتی خجالت میکشم زنگ بزنم بعد به بچه زنگ میزنم تعیین تکلیف می‌کنه برای ما

تقصیر مادر شوهر عفریتم هست موقعی که خواهر شوهرم شیرینی میخواد و شوهرم میگه من بهش نمیدم چون پول نمی‌ده اونا میگن ما خواهرته زشته فلان موقع حساب کتاب خودشون میکشن کنار مادرشوهرش بیشتر مقصر هست امشب احتمالا ببینمش خیلی دلم میخواد به مادرشوهرش بگم