2777
2789
مشکل تیروئید نداشت؟

ن دکتر گف اگ وزن نگیره این چن‌مورد باید چک بشه 

کمخونی 

تیرویید 

عفونت ادراری 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن قرار نیست ک کمبود دی داشته باشه 😅 منظورم اینه باز معلوم میشه از چیه  شاید کمخونی  یا ...

اره خودمم همیشه نگران تیروئیدشم 

چون زردی بدو تولد داشت(۲۴ ساعت اول)

ک یکی از علتاش تیروئیده 

و اینکه آزمایش وریدی‌ش لب مرز بود و دکتر دارو نداد

ولی خب هرچی ب دکترش میگم آزمایش بنویس میگ اگ تیروئید می‌داشت تاحالا رو هوش و ذهنش تاثیر میذاشت

نمیدونم چرا زورش میاد آزمایش بنویسه :/

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
دیدی؟

ن کو

بذا دوباره 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
قربونت

خدا حفظش کنه برات ❤️

الان چن کیلو و چن سالشه؟

اره خودمم همیشه نگران تیروئیدشم  چون زردی بدو تولد داشت(۲۴ ساعت اول) ک یکی از علتاش تیروئیده& ...

خودت ببر یه ازمایش ازاد 

منم چون پسرم  ب هیچ وجه لبنیات نمیخورد 

خودم بردم چکاپ بعد جوابشو بردم ب دکتر نشون دادم 

من ب دکترام اعتماد ندارم 😐

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده