الان دختر من دوبار ازمایش داد و اذیت شد واقعا هیچیش نبود
دکتر پسر منم میگ لازم نیس چون میدونم چیزی نیس جز اینکه آزمایش توو روحیه ش تاثیر بد میذاره اون ترس و استرس
ولی خب من میخام ببرم حتما چون تاحالا نبردم
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
براش سفره پهن نکن .مثلا داری ماکارونی درست میکنی یکم شکلی درست کن آماده که شد ،براش بریز تو بشقاب کو ...
رو میز میزارم رو زمین کنار اسباب بازی هاش بشقاب خوشگل خریدم شاید باورت نشه پفک هم براش گذاشتم فقط یه چیزی از گلوش بره پایین کثیف کاری کرده نگاش نکردم هیچی نگفتم با اینکه وسواس دارم
من پسرم خیلی کوچیک بود غذا ک میدادم توف میکرد بدش میومد من زیر بار نمیرفتم انقددددد تکرار میکردم میدادم دهنش به به میگفتم تا بخوره یا مث بازی دنبالش میرفتم دهنش میدادم همه میگفتن نکن از غذا زده میشه بزرگ میشه دیگ هیچی نمیخوره بدغذا میشه . ولی خب کارم بی تاثیر نبود خدا روشکر الان بد غذا نیس سیر و پیازم بذاری میخوره 😑
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔