2777
2789
الان دختر من دوبار ازمایش داد و اذیت شد واقعا هیچیش نبود 

دکتر پسر منم میگ لازم نیس چون میدونم چیزی نیس جز اینکه آزمایش توو روحیه ش تاثیر بد میذاره اون ترس و استرس 

ولی خب من  میخام ببرم حتما چون تاحالا نبردم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر اینکارو کردم یعنی هنوزم همین کارو میکنم ۲ سالگی که عق میزد غذا رو میدی وای الان نه عق نمیزنه

براش سفره پهن نکن .مثلا داری ماکارونی درست میکنی یکم شکلی درست کن آماده که شد ،براش بریز تو بشقاب کوچولو 

بعد بغلش کن بزارش رو اپن بگو یکی یکی خودت  بخور تا بهت لواشک بدم مثلا براش جایزه بزار 

غذا میخوره ؟شیشه پتو اینا دوست بچه هان وابسته ان بهشون حالا شیشه بمرور حل میشه غذا نخوردن بده😔

غذا را میخوره تقریبا

ولی روزی سه وعده هم شیشه میخوره 

مشکلی با شیرخوردنش ندارم فقط چون با شیشه میخوره اگر نه خوشحالم شیر را میخوره 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
براش سفره پهن نکن .مثلا داری ماکارونی درست میکنی یکم شکلی درست کن آماده که شد ،براش بریز تو بشقاب کو ...

رو میز میزارم رو زمین کنار اسباب بازی هاش بشقاب خوشگل خریدم شاید باورت نشه پفک هم براش گذاشتم فقط یه چیزی از گلوش بره پایین کثیف کاری کرده نگاش نکردم هیچی نگفتم با اینکه وسواس دارم

خودشناسی DNA plus
غذا را میخوره تقریبا ولی روزی سه وعده هم شیشه میخوره  مشکلی با شیرخوردنش ندارم فقط چون با شیش ...

خب خوبه نگران نباش من حاضرم بگم همین شیر بخور فقط غذا بخور 

براش قمقمه بخر 

خودشناسی DNA plus
دختر من ۵سال و ۸ماه پیش دبستانی میره  قد ۱۱۸ وزن ۲۱ نمیدونم خوبه یا متوسطه

بخشید راستی من با با این قد و وزن دخترم ازمایشم دادم گفت همه چی خوبه کلسیمش ۱دونه بیشتره 

بعد گفتم دکتر شربت بر افزایش قد و وزنش بده قبول نکرد گفت هیچ شربتی نده دچار بلوغ زودرس میشه 

دیگه نمیدونم راست گفت یانه

من پسرم خیلی کوچیک بود غذا ک میدادم توف میکرد بدش میومد من زیر بار نمی‌رفتم انقددددد تکرار میکردم میدادم دهنش به به میگفتم تا بخوره یا مث بازی دنبالش میرفتم دهنش میدادم همه میگفتن نکن از غذا زده میشه بزرگ میشه دیگ هیچی نمیخوره بدغذا میشه . ولی خب کارم بی تاثیر نبود خدا روشکر الان بد غذا نیس سیر و پیازم بذاری میخوره 😑

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
رو میز میزارم رو زمین کنار اسباب بازی هاش بشقاب خوشگل خریدم شاید باورت نشه پفک هم براش گذاشتم فقط یه ...

خیلی سخته اینجوری انشالله کم کم غذا بخوره .

اینطوری برای مادر خیلی اذیت کننده است