2777
2789
دختر من ۴ سال ۱۲ و نیم وزنشه تا حالا دوبار چکاپ شده . چکاب دومش همین دوهفته پیش بود همه چیش نرمال ح ...

من تاحالا آزمایش نبردم دکترش میگ لازم نیس 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تاحالا آزمایش نبردم دکترش میگ لازم نیس 

ن یه چکاپ ببر حتمن 

چون وزنش کمه 

پسر منم کمبود شدید ویتامین دی داشت تو ازمایش فهمیدم 

منم مثل شما زودتر نبردم چکاپ وگرنه الان خیلی از لحاظ قدی جلوتر بود

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
ن یه چکاپ ببر حتمن  چون وزنش کمه  پسر منم کمبود شدید ویتامین دی داشت تو ازمایش فهمیدم&nb ...

الان دیگه کمبود نداره ؟

چیکار کردین برای جبران کمبود ویتامین د؟

چون قطره  آ د بهش میدم فک نکنم کمبود ویتامین د داشته باشه 

نمیدونم بازم ی دکتر دیگ میبرم میگم چکاب بنویسه حتما

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
الان دیگه کمبود نداره ؟ چیکار کردین برای جبران کمبود ویتامین د؟ چون قطره  آ د بهش میدم فک نکن ...

دکترش قطره داده  میدم بهش فعلن تموم نشده 

دو ماهه 

یه ماهم مریض بود درست و حسابی ندادم 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
دکترش قطره داده  میدم بهش فعلن تموم نشده  دو ماهه  یه ماهم مریض بود درست و حسابی ند ...

مشکل تیروئید نداشت؟

الان دیگه کمبود نداره ؟ چیکار کردین برای جبران کمبود ویتامین د؟ چون قطره  آ د بهش میدم فک نکن ...

ن قرار نیست ک کمبود دی داشته باشه 😅

منظورم اینه باز معلوم میشه از چیه 

شاید کمخونی  یا تیرویدد چک بشه بهتره