2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی

476 بازدید | 41 پست

واقعیتش من از همون دوران نامزدی فهمیدم سردمزاجم..شایدبخاطرچنداتفاقی که وقتی نوجوون بودم اینطور شدم و الا یادم میاد یه حسایی داشتم..الان که ده ساله ازدواج کردم همینطورم وهمیشه باید ادای زنی رو دربیارم که گرمه.. همسرم گرم مزاجه واین خیلی بده،اما دیگه دارم خسته میشم،دیگه حوصلم نمیکشه ،دیسک دارم واینم باعث شده دوری کنم..بعضی وقتا ازاینکه اینطور هستم متنفرمیشم،احساس میکنم خدا منو از این لذت محروم کرده..تلاش زیادیم کردم ورابطم باهمسرم خوبه.امااین مساله اذیتم میکنه.کاش منم بااحساس بودم ای کاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دکتر نمیری؟؟؟؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
ببخشید میتونم بپرسم چ اتفاقی باعث شده خاموش بشید؟ 

تو دوران دبیرستان یکی از پسرای فامیلیمون که خونمون مونده بود شب بهم نزدیک شده..اما زود متوجه شدم و رفتم پیش مادرم ،،اما تا خوده صبح لرزیدم ..خیلی ترسیدم خیلی