2777
2789
عنوان

سلام لطفا میشه نظر بدین؟

39 بازدید | 4 پست

من و زن داداشم و داداشم باهم تاحالا حتی یه بحث کوچیک هم نکردیم همیشه هم سعی کردم خوب رفتار کنگکسی ازم دلخور نشه.تولد بچهاشون کم نذاشتم هدیه بردم زنگ زدم تبریک گقتم.واسه هرمراسم وجشنی  که داشتن رفتم یا تبریک گفتم سعی داشتم کم نزارم.اما تولددخترم که تنها خواهرش هم هستم و بعد هشت سال به دلایلی به این دنیا اوردمش حتی یه تبریک هم نگفتن وموقع زایمانمم پاشدن تا ده روزرفتن سفر خیلی واسه بی محلی تولد دختررم😔..کلا سعی کردن رابطمونمون خیلی کم کنه زن داداشم چون به شدت حسود هست .الان بینی عمل کرده مامانم پیله کرده زنگ بزن حتما اخه منم عمل کردم کسی زنگ نزد بهم.مامانم ساده اس بااینکه همین عروسمون کلی به خاله هام بدگویی کرده پشت سرمون سراینه حسادتش که داداش بزرگم  زنش زندگی وبچه رو ول کرد ورفت و همه رو باگول داداشم حضانتشو واسه خودش گرفت الان هم دامادشده و زن خوبی داره خدارو شکر .باهممون بد شده.چیکار کنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دقیقا مامان منه 🤌

من دوست ندارم مثل مامانم باشم از مهربونی زیاد کلی ضربه خوردم .زن داداش قبلیم رو یسال پرستاریشو کردیم وتمام کارهای خودش و بچه اش رو.دیگه نمیخوام محبت الکی کنم .زنگم نزنم مامانم ناراحتمیشه

من دوست ندارم مثل مامانم باشم از مهربونی زیاد کلی ضربه خوردم .زن داداش قبلیم رو یسال پرستاریشو کردیم ...

اره 

واقعا مهربونی زیاد خوب نیست

عادت بدی نیست ولی الان دیگه نمیشه گفت عادت خوب

بعضیا ارزش خوبی ندارن 

مامان من خیلی وقتا با اینکه می‌دونه زن داداشام مقصرن ولی به خواهرام میگه کوتا بیاین

خیلی بده ..