2777
2789

اییینقد بهم نزدیک بودیم و همو دوس داشتیم جون میدادیم برای هم دیگه . تو غم و شادی باهم بودیم اشک و خندمون باهم بود رازدار هم بودیم . بهترین دوستا ‌ 

تا اینکه پدرم فوت کرد مادرم ازدواج کرد و منم ازدواج کردم ‌با اینکه پسری ک باهاش ازدواج کردم برادر زاده اش بود ولی یهویی بعد نامزدی ساز مخالف برداشت یکمی کدورت بین منو مادرم پیش اومد شوهرش میتونست ارومش کنه ولی ی ادم ب شدت بدجنس و زودرنج ک ادم ک اصلا ادب و احترام حالیش نیست احساس میکنه فقط حق با خودشه ب همه بی احترامی میکنه حتی مادر بزرگم و پدر شوهرم با اینکه بهش چیزی نگفتن

الان بقیشو میزارم

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

. بی شخصیت و بیش از اندازه دخالت کن تو همه چی . من از مادرم دور شدم ب خاطر رفتاراش ب خاطر اینکه انتظار داره من بهش بگم بابا مثل بابام باشم بهش خیلیییییی احترام بزارم و حتی ی شوخی کوچیک نکنم با ی حرف ساده ناراحت میشه ولی خودش دائما تیکه میندازه ب شوهرم و ب هممون بخاطر رفیقاش ک سر منو شوهرم کلاه گذاشتن ب ما توهین میکنه و اصلااا شخصیتش با من جور نیست میگم عب نداره ولی خب هربار میرم خونشون ی کاری میکنه ک کلی دلخور بیایم بیرون و حتی اخرین بار ب مادرشوهرم بی دلیل بی احترامی کرد 

الان میزارم بقیسو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم من خوبم ولی خب اییینقدر بدجنس و بی شخصیت نیستم . حتی بعد ازدواج مادرم ما ی قدم نزدبم باهم ی بیرون باهم نرفتیم همش باید ر شوهرش گزارش بده و اییینقدر بهش زنگ میزنه که کلافه میشم مثلا برا عقدم رفتیم لباس بخریم مادر جاریم همش پیشش بود ولی مادر من دائما دنبال سوهرش میرفت ی جای دیگه و من حسابی خجالت زده شدن از بس اصلا ی سر گوشیش داشت ب شوهرش زنگ میزد و دنبال شوهرش میگست و من اصلا لباس خوبی نخریدم الان بقیشو میزارم

میزارمدلم گرفته از اینکه دلم مامان میخواد مامان خودمو .

ی ترازو و یه اچر ازشون قرص گرفتم ک مال بابام بوده قبل مرگش خریده برا مادرم بعد دو هفته ب دروغ مادرمو پر کرده بود مادرم اومد گفت میخوام فلان کنم میدونم دروع گفت ترازو و اچر و ازم گرفت . 

و من الاااان هرچقدر تو سایت میگردم پیدا نمیکنم مثل اون کاسه ب ترازو ک کارمو انجام بدم شوهرم میگه از مادرت بگیرش روم نمیشه بگم مادرم ب دروغ ازم گرفته وسیله هارو و ردم نمیشه ازش بگیرمش

ببین عزیزم کدورتی ک بین شما و مادرت پیش اومده بخاطر شرایط فعلی هستش ولی مطمئن باش چیزی از دوست داشتنتون کم نشده و همیشه خوب هم رو میخاید .. این از این 

و مورد بعدی اینکه ناپدری شما شخصیتش همینه فقط با شما نیست این مدل اخلاقا با همه همینن یا تیکه میندازن یا بداخلاقی میکنن و این مشکل شما نیست مشکل ناپدریتون هست .. کاری که باید بکنید اینه ک بخاطر مادرتون بهش احترام بزارید همین .. و بدونید این آدم شخصیتش اینه ..و انتظاری از همچین شخصیتی نداشته باشید .. با شوهرتون حرف بزنید همینا رو بهش بگید