2777
2789
عنوان

یعنی باید برم بیمارستان ؟؟

510 بازدید | 19 پست

دوستان من از امروز صبح حالم بده ، سرگیجه دارم سرم سنگینه نمیتونم بیشتر از چند قدم راه برم . حالت تهوع شدید دارم ولی حالم بد نمیشه احساس میکنم معدم سنگینه ولی تا الان هیچی نتونستم بخورم فقط بعد از ظهر یه دونه تخم مرغ اونم به زور خوردم ، ۴ روز پیش که برای سونو و چکاپ خون رفتم هیچ مشکلی نداشتم ، به نظرتون دلیلش چیه باید برم بیمارستان ؟؟ از شستشوی معده و سرم میترسم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار که نیستم ، از صبح نتونستم چیزی بخورم

فکر کنم بالا بیاری راحت میشی ابغوره بخور راحت میشی من سه سال پیش تو ماه رمضون سحری رو سرد خوردم و حالت تهوع گرفتم و مامانم بهم ابغوره یا ابلیمو داد خوردم راحت شدم ولی بیرون روی هم افتادم باز نمیدونم ابغوره بود یا اون یکی فکر کنم ابلیمو بود نمیدونم 

فکر کنم بالا بیاری راحت میشی ابغوره بخور راحت میشی من سه سال پیش تو ماه رمضون سحری رو سرد خوردم و حا ...

یه بار برادرم معدش اذیت میکرد خورد خوب شد ولی چون من رفلکس دارم فکر کنم سوزش معده بیاره