2777
2789
عنوان

کسایی که خیانت دیدین ولی جدا نشدین

1709 بازدید | 44 پست

چه جوری نسبت به زندگی برگشتین و نسبت به خیانت همسرتون بی تفاوت شدین 

من نمیتونم حالم هر روز داره بدتر میشه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
هیچوقت فراموش نمیشه  ولی دیگه مثل قبل دوسش نداشتم

چیکار کردی که حالت بهتر شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم‌

چون‌هیچ‌راهی نداره دوتا بچه داره هیچی دیگ‌میسوزه میسازه

دیگ‌کنکاش نمیکنه میدونه هست همیشه یکم‌ک‌گاهی خیلی مشکوک‌بشه باهم‌حرف‌میزنیم‌گریه‌میکنه یروز‌غصه میخوره و‌باز عادی میشه ولی خب همیشه ی غمی باهاش

خیانت اون‌طوری تقریبا همه خبر دارن

چیکار کردی که حالت بهتر شد

دقیقا سه روزه تو همون شرایطم سعی کردم ازش دور شم

زنکیه هرزه بود کثافت 

منم کلا محل سگ ب شوهرم نمیدم سه روزه الان 

من همسرم قصدش خیانت نبود 

ولی همینکه جوابشو داده بود برام گرون تموم شد 

بره گمشه اصلا حوصله ندارم فکر کنم بهش کاش میرفت چندروز پیش مادرش 

خواهرم‌ چون‌هیچ‌راهی نداره دوتا بچه داره هیچی دیگ‌میسوزه میسازه دیگ‌کنکاش نمیکنه میدونه هست همیشه ...

منم یگه کنکاش نمیکنم ولی وقتی گوشیش خاموشه وقتی دیر میاد وقتی جوابمو نمیده ذهنم هزار جور تصویر سازی میکنه و دیوونه میشم

دقیقا سه روزه تو همون شرایطم سعی کردم ازش دور شم زنکیه هرزه بود کثافت  منم کلا محل سگ ب شوهرم ...

خیلی سخته😔😔

منم یگه کنکاش نمیکنم ولی وقتی گوشیش خاموشه وقتی دیر میاد وقتی جوابمو نمیده ذهنم هزار جور تصویر سازی ...

اونم‌همینطوری همیشه چون باشوهرمن‌ میرن همه جا ابجیم‌میگ هه باز خیلی داشت ب خودش میرسید و عطر میزد و‌اینا یعنی ضایع بوده من‌دروغ میکم‌ن بابا با شوهرمن بودن اتفاقا اینم همینجوری ب خودش رسید گفته ی جلسه ماری داشتیم یا میگم قرار بوده برن‌پیش‌فلانی و یجور ارومش‌میکنم جوری میگم‌ک باور‌کنه باشوهرمن بوده

اونم‌همینطوری همیشه چون باشوهرمن‌ میرن همه جا ابجیم‌میگ هه باز خیلی داشت ب خودش میرسید و عطر میزد و‌ ...

خیلی کار خوبی میکنی که دلداریش میدی من همه چیو میریزم تو خودم هیچکسو ندارم بهش بگم

از کجا فهمیدی  تا چ حد بود خیانتش

خیلی اتفاقا افتاده که فک میکنم عقدش کرده ولی هیچ جورهنمیتونم مطمئن بشم و بهم ثابت بشه موندم تو شک 

شکم که آدمو به بدترین شکل زجر میده

خیلی اتفاقا افتاده که فک میکنم عقدش کرده ولی هیچ جورهنمیتونم مطمئن بشم و بهم ثابت بشه موندم تو شک&nb ...

عزیزم عقد بدون اجازه همسر ک نمیشه 

اگرم مطمئن شی عقد کرده باید تا قرون آخر مهریه رو بده بهت بیچارش کن اگر چنین کاری کرده

خیلی کار خوبی میکنی که دلداریش میدی من همه چیو میریزم تو خودم هیچکسو ندارم بهش بگم

الهی بگردم 

خیلی سخته درکت میکنم واقعا نمیدونم چی بگم‌ک‌اروم‌بشی ایشالله یروز‌سرشون‌بخوره ب سنگ‌بدونن‌هیچکس‌‌نمیتونه‌جای خانم‌خودشون‌بگیره 

اگ‌براش قهرت اینا مهمه یمدت سرسنگین‌باش اگ‌نه بنظرم شاید مهربونی زیاد هم‌بتونی‌بهش‌عذاب وجدان بدی 

شوهرخودهرمن‌کلا خواهرم‌و‌نمیبینه‌ن قهرش مهم‌ن اشتیش براهمین کارش سخته توجهی بهش نمیشه‌

خیلی اتفاقا افتاده که فک میکنم عقدش کرده ولی هیچ جورهنمیتونم مطمئن بشم و بهم ثابت بشه موندم تو شک&nb ...

گوشیش هیچجوره دستت نمیوفته مطمئن بشی نمیشه عقد کرد بابا وقتی شک‌داری بدترین فکرای ممکن ب ذهنت میرسه 

الهی بگردم  خیلی سخته درکت میکنم واقعا نمیدونم چی بگم‌ک‌اروم‌بشی ایشالله یروز‌سرشون‌بخوره ب سن ...

من قهر کنم اون بدتر دیونه میشه بهم حمله میکنه محبتمم به چشمش نمیاد😔