2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاد من تازه اومدم

98 بازدید | 10 پست

من امروز رفتم سونو واژینال متاسفانه اون پوشش پاره شد ،اون خانم اطمینان که  اون وسیله تمیز بوده. به نظرتون چی میشه ،بدبختم ،تازه مشکلم زیاده .تنهام بودم نموندم ،باید میرفتم‌پیش مدیریت ؟تازه مشکلم دارم الان بدبختی این  مشکلم  یادم برد 

اگه منظورت پوشش پلاستیکی روی دستگاهه که نترس طوری نمیشه چون برای همه پوشش جدا میکشن احتمال اینکه الوده باشه کمه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پولیپ اندومتر دارم. دکترم گفت هفته پیش برداشتم. بعد یکم سوزش داشتم رفتم پیش یه دکتر دیگه  گفت یه سونو داخلی کن ،بعد که رفتم اصلا پولیپ بر نداشته بود.من نمیدونم پس اون چی بود که داد پاتولوژی

تو رو خدا راست میگی ،نمیدونی چقدر ناراحتم

اره عزیزم نترس طوریت نمیشه چون همیشه پوشش روش هست و برای هر نفر پوشش جدید میزارن و حالا اگههه احساس خارش کردی یا بوی واژنت عوض شد یه دکتر برو شاید یه عفونت قارچی باشه ولی خب بد به دلت راه نده اینا همه احتمالاته

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
اره عزیزم نترس طوریت نمیشه چون همیشه پوشش روش هست و برای هر نفر پوشش جدید میزارن و حالا اگههه احساس ...

دعا کن برام خیلی گرفتارم ،فکر کن دستم  روی شانه چپم یه کلسیفه شده درد وحشتناک داره. تو اینترنت بزنید ببینید چقدر مواردی کمه من بدبخت دارم . باید عمل کنم از این ورم این مشکل ،داغونم  

دعا کن برام خیلی گرفتارم ،فکر کن دستم  روی شانه چپم یه کلسیفه شده درد وحشتناک داره. تو ای ...

ان شالله که مشکلت حل شه عزیزم غصه نخور درست میشه همیشه☺️💚به این موضوع هم فکر نکن ان شالله که اتفاقی نمیفته

دستت درد نکنه جوابم دادی   لطف کردی

خواهش میکنم🌼