2777
2789
عنوان

غذا های شمالی خوشمزس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تنوع غذایی گیلان بیشتره بیشتر سبزیجات داره  اما مازندران نه بیشتر انار و گوشت و سبزی هست ب ...

چه عالی پس حتما باید امتحان کنم😌😌😌

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

من مازندرانیم.شمال واسه هرذائقه ای غذا داره فقط کافیه نوعش روشماتعیین کنید.البته تنوع غذایی گیلان بیشتره

غذاهای محلی بهتراز رستورانی هست...مثلا اگر میخواین مرغ شکم پر بخورید وطعم ترش دوست ندارید بگین ملس میخوام.....

غذاهای زیادی هست.یکی ترش دوست داره .یکی شیرین.یکی بدون سیر .همه جور غذایی هست

خدایا بی نهایت شکرت
چه عجیب😳😳😳منم تا به حال نخوردم میخوام امتحان کنم

خوشمزس فقط بادمجوناروکباب کن با گوجه اگه طعم دودی دوس دارید

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
اتا بار دِرِس هکن بوین چیه😋😋😋

ونه درست هکنم پس😁

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
نوش جان باوه دتر ❤❤🌺🌺

ته فدا💋❤️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من مازندرانم گلم ...فدات بشم قدمت سر چشم ما ما مهمان نوازیم

مرسی عزیزم ..شنیدم شمالیا مهمون نوازننننن😘 😘چقدرم دلم واسه دریا تنگ شده خوشبحالت هروقت بخوای میری کنار دریا

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
مرسی عزیزم ..شنیدم شمالیا مهمون نوازننننن😘 😘چقدرم دلم واسه دریا تنگ شده خوشبحالت هروقت بخوای میری ...

شاید باورش برات سخت باشه لب دریا کم میریم خونه خالم نزدیک دریاست هر وقت شد میبینم دریا رو 🌺🌺

خدایا توبساز ....توبسازی قشنگه❤❤❤
شاید باورش برات سخت باشه لب دریا کم میریم خونه خالم نزدیک دریاست هر وقت شد میبینم دریا رو 🌺🌺

مگه خونتون دوره ازدریا ؟؟؟منکه بودم هر روز میرفتم هر چند درکت میکنم منم مشهدیم ولی حرم زیاد نمیرم