2777
2789
عنوان

فقط دعا كنيد از دست اين بچه بميرم🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 34649 بازدید | 268 پست
طرف اومده درد و دل کنه اونوقت نظرات!!!

ميبيني سه روزه چشمم رو هم نيومده با اين حال انقد نازش كردم شير خوردنش مكافات خوابيدنش مكافات اصلا ب  پي پي خوردن افتادم

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شعور خوب چیزیه بنده خدا خسته و درماده پناه اورده اینجا یکم دردل کنه اروم شه چجور دارن نمک به ز ...

خب مگه درد و دل هست؟

گفتن دلم میخواد بمیرم... منم گفتم واقعا این رو میخواین؟ گفتن بله

چیز بدی نگفتم

الان از استرس سکته میزنم چیز بدی گفتم مگههه؟؟؟

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
يسره گريه ب هفتاد و هفت روش ميگردونم بازم گريه ب قرآن اعصاب برام نذاشته

خب ببین دردش چیه گشنه اش خوابش بد شده.شیر خشک نمیدی بهش؟ با دل درد میگیره.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

بچه داری واقعا سخته منم شش ماهه ی بد قلبش رو  دارم.‌دختره من ریفلاکس آلرژیک داشت...ریفلاکس نداره یا آلرژی ؟ کولیک...آخه بچه الکی که گریه نمی کنه

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

کسی تا تو شرایطت استارتر نباشه نمی تونه درک کنه

ارومترین و پرمدعاترین ادمم که باشی تو تربیت فرزند

دو هفته بی خوابی و بدغذایی بکشی رفتارت 180 درجه تغییر می کنه

می بینی ضعف اعصابت دست خودت نیست

در ضمن همه بچه ها هم اصلا به هیچ وجه مثل هم نیستن

بنابراین اونیکه یه بچه معمولی داشته هرگز نمی تونه حال یه مادری که بچه سخت و بی قرار و نااروم داشته بفهمه هرگز... 

طرف بچه ش 24 ساعته خواب بود گاهی اونوسطا بیدار میشد بی صدا

اونوقت تا یه بنده خدایی که بچه ش همش در حال گریه و بی قراری بود درد دل می کرد میگفت همه مادرا مثل همن همه این روزا رو گذروندن!!! 😐🙄😶

استارتر گاهی بچه رو بسپار به مادرت یا شوهرت یا یکی که اطمینان داری، برو بیرون برای خودت یکی دوساعت تنها باش

نذار اینجوری پیش بره اونوقت صدمه ای که به اعصابت می خوره دیگه درست نمیشه

بعدم  که بچه بزرگتر شد همه متهمت می کنن به عصبی بودن

و نمی دونن چه روزایی رو  دست تنهاگذروندی که به این روز افتادی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️