2777
2789
عنوان

باردارم و اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 44 پست

انسان عاطفى هستى ؟؟؟

يه اشنايى داريم مامانِ تا به حال بچه ها شو نبوسيده 

بچه ها هم مثل خودش بار اومدن محكمن  سه تا دختر داره همشونم زبرو زرنگُ  مستقل

به نظر من كه جنبه منفى وجود داره  در اين نوع رفتار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسان عاطفى هستى ؟؟؟ يه اشنايى داريم مامانِ تا به حال بچه ها شو نبوسيده  بچه ها هم مثل خودش ب ...

حاجت دارا بیاین الھی حاجت روا بشید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9964226&slug=ختم-ذکر-اللہ-الصمد&postId=265750109

بچه بیاد که ادم مثل قبل بچه دار شدن نیست 

من تا قبل از بارداری تا نوک کوهم خودم تنها میرفتم بازار مغازه دکتر مسافرت خرید 

ولی الان با وجود دخترم هیچ جا نمیتونم برم 

یکبار بازار رفتم اینقدر نق زدو‌اذیت کرد برگشتم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

آخ گفتی ... منم بقیه میگن نی نی خوبه میگم عه نگید خو خجالت میکشم یا لفظ حامله اصلاااا یجوریه واسم😂

من رفته بودم سونو همش فک میکردم الکیه گفتم دکتر چیزی هس؟ گف این قلبش داره میزنه تو تازع میگی چیزی هست

آخ گفتی ... منم بقیه میگن نی نی خوبه میگم عه نگید خو خجالت میکشم یا لفظ حامله اصلاااا یجوریه واسم😂

غمت نباشه کم کم چنان راه میری که عالم و آدم میفهمن حامله ای😁

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم ۸ هفته و ۴ روزه باردارم همینجوریم تازه ن حالت تهوع دارم ن بالا میارم هیچی.فقط از نظر روحی خیلی ز ...

عزیزم😍

منم اصلا ویار خاصی ندارم حالت تهوع هم اصلا 

ترشی و شیرینی هم مثل قبل کلا هیچ تغییر خاصی در من رخ نداده که باورم بشه باردارم😐😂🤦🏻

انسان عاطفى هستى ؟؟؟ يه اشنايى داريم مامانِ تا به حال بچه ها شو نبوسيده  بچه ها هم مثل خودش ب ...

بشدت عاطفی ام 

عزیزم مامان اینطوری اصلا خوب نیست هرچقدر هم بچه خوب و مستقل بار بیاد یک جایی این خلأ عاطفی خودشو نشون میده و یک بعد از زندگی کادر و فرزند رو دچار مشکل می‌کنه ... شما اون دختر خانم ها رو فقط از دور میشناسید...

عزیزم😍 منم اصلا ویار خاصی ندارم حالت تهوع هم اصلا  ترشی و شیرینی هم مثل قبل کلا هیچ تغییر خا ...

من به دکتر گفتم گفت تو این سن بارداری راحته واس همونه من ۲۱ سالمه

تو صدای قلبشو شنیدی؟

من سوم بهمن میخوام برم غربالگری