من ۷ هفته باردارم خداروشکر، اما حس خاصی ندارم طبیعیه؟
الان نه خوشحالم نه ناراحت کلا خنثی ام ... انگار هنوز نتونستم کنار بیام ... قبلا که به بارداری فکر میکنم بیشتر ذوق داشتم ... فقط گاهی فکر میکنم که دیگه نمیتونم درست درس بخونم نمیتونم سرکار برم نمیتونم با همسرم و دوستام خیلی وقت بگذرونم و ...
واقعا دلم بچه میخواست اما چرا مثل خیلیا نیستم که باهاش صحبت کنم و ذوق کنم و ... 🙁
منم ۸ هفته و ۴ روزه باردارم همینجوریم تازه ن حالت تهوع دارم ن بالا میارم هیچی.فقط از نظر روحی خیلی زود رنج و حساس شدم و عاشق الوچه های ترش و دوغ ترشم همین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخ گفتی ... منم بقیه میگن نی نی خوبه میگم عه نگید خو خجالت میکشم یا لفظ حامله اصلاااا یجوریه واسم😂
غمت نباشه کم کم چنان راه میری که عالم و آدم میفهمن حامله ای😁
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
انسان عاطفى هستى ؟؟؟ يه اشنايى داريم مامانِ تا به حال بچه ها شو نبوسيده بچه ها هم مثل خودش ب ...
بشدت عاطفی ام
عزیزم مامان اینطوری اصلا خوب نیست هرچقدر هم بچه خوب و مستقل بار بیاد یک جایی این خلأ عاطفی خودشو نشون میده و یک بعد از زندگی کادر و فرزند رو دچار مشکل میکنه ... شما اون دختر خانم ها رو فقط از دور میشناسید...