2777
2789
عنوان

باردارم و اما ...

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چرا بعضیا صحبت میکنند چرا چرا 😂😂😂

عزیزم وقتی بزرگتر شد تکون خورد تازه حسای مادرانه ی قشنگ میان تو دلت خود بخود دستت میره سمت شکمت نوازشش می کنی باهاش حرف میزنی 😍

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
عزیزم😍 منم اصلا ویار خاصی ندارم حالت تهوع هم اصلا  ترشی و شیرینی هم مثل قبل کلا هیچ تغییر خا ...

خب خدا را شکر بازم، آره سن کم حاملگی راحته، من 30 بودم، پدرم دراومد از حالت تهوع از حدودای 40 روز شروع شد تا نزدیکای ماه 5 داشتم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آره همه اطرافیانم اینو میگن که دیگه حتی خواب راحتی هم نداریم🤕

زندگی شیرینه با وجود بچه ولی خب دیگه بیشتر زندگی صرف بچه میشه 

بعدم تازه بچت چند سالش میشه به فکر دومیم میفتی یا حتی سومی 

من البته فقط به فکرشم وگرنه اقدام نه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خب خدا را شکر بازم، آره سن کم حاملگی راحته، من 30 بودم، پدرم دراومد از حالت تهوع از حدودای 40 روز شر ...

وای عزیزم چقدر سخت ... من همینطوری هم نمیتونم خیلی غذا بخورم اگه تهوع داشتم که دیگه اصلا ...

البته منم خیلی کوچولو نیستم ۲۸ سالمه😂 

زندگی شیرینه با وجود بچه ولی خب دیگه بیشتر زندگی صرف بچه میشه  بعدم تازه بچت چند سالش میشه به ...

عزیزم😍

تک فرزندی خوب نیست اما با این شرایط اقتصادی بچه دوم سوم خیلی سخته بنظرم...

وای عزیزم چقدر سخت ... من همینطوری هم نمیتونم خیلی غذا بخورم اگه تهوع داشتم که دیگه اصلا ... البته ...

😁آره... انشالله بارداری راحتی داشته باشی البته من بچم دختر بود، و اینکه مادربزرگم میگفتن بارداری شون همینجوری بوده... بازم شنیدم پسر باشه مادر اینقدر تهوع نداره

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
😁آره... انشالله بارداری راحتی داشته باشی البته من بچم دختر بود، و اینکه مادربزرگم میگفتن بارداری شو ...

آره دقیقا ویار و حالات بارداری خیلی شبیه به مادر و خواهر و مادر بزرگ میشه ...

عزیزم ممنونم زنده باشید و تندرست😍