2777
2789

هفته پیش ماشین شوهرم از پشت با یکی برخورد کرد که البته اون یکباره زده بود ترمز ولی ما مقصر شدیم و خسارتم داریم راننده همون روز گفت یکم گردنم درد گرفته که ما اصرار کردیم آمبولانس بیاد گفت ن چیزی نیست دوسه روز بعدشم دنبال کارای بیمه میومد و میرفت چیزیش نبود حالا بعد ۱۰ روز رفته شکایت کرده میگه گردنم آسیب دیده

خدایا بغلم کن❤
نامه پزشک گرفته برده شکایت کرده که یه چیز دیگه هم از ما بگیره کسی تجربه اینجوری داشته بنظرتون ما مقص ...

از پزشک قانونی گرفته؟ بعدشم گفته علتش تصادف بوده؟

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برای دادگاه محرز بشه که به علت تصادف اینجوری شده شاید اون موقع بتونه کاری کنه اما فکر نکنم راه بجایی ببره

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
دقیق نمیدونم فقط زنگ زد گقت میخوام برم شکایت کنم درجریان باشین، ممکنه دکتره آشناش باشه نامه الکی بهش ...

فکر نکنم دادگاه به همین راحتی قبول کنه

همین که نگذاشته امبولانس بیاد خودش ثابت میکنه چیزیش نبوده