2777
2789
عنوان

تولد دخترمه امروز

317 بازدید | 23 پست

امروز تولد دخترمه...سه سالش تموم شد. کاش مادرم زنده بود.از صبح فقط گریه میکنم کاش منم خونه مادری داشتم کیک میگرفتم میرفتم اونجا.لعنت به غریبی لعنت به غربت لعنت به بی مادری

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم⁦❤️⁩خدا مادر گلت رو بیامرزه....

برا بچه تو خونه خودت یه کیک کوچیک بگیر تولد بگیر گناه داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

شاد باش

فکرشو نکن

سعی کن به جاش مادر خوبی باشی

و زنی قوی که دخترت بهت افتخار کنه

تولدش مبارک ایشالا سالم باشه🌿🌱🌷🌸🌸

خدا مادرتون رو رحمت کنه روحش ساد💐🌹

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
چه ربطی داره، مگه همه میرن خونه مامانشون تولد میگیرن😐😐 الکی دوس داری اوقات خودت تلخ کنی جای خوشحا ...

ببین بعضی وقتا بغض و دلتنگی آدم منتظر بهونه واسه فروریختنه

شاد باش فکرشو نکن سعی کن به جاش مادر خوبی باشی و زنی قوی که دخترت بهت افتخار کنه تولدش مبارک ایش ...

ان شاالله.برام دعا کنین 

خدارحمتش کنه حالا شما مادری واسه دخترت تولد بگیر به نیت مادرتم چند تا کوچیک باهمسایه کیک بده حتمن خو ...

چشم عصر براش کیک میگیرم

تبریک میگم عزیز🤩💞

روح پدرومادرتون هم شاد 🙏

سخته خیلیم سخت . ولی بخاطر کوچولوتون همین الان بلند شو یه کیک درست کن و چندتا بادکنک بزن دیوار و چندتا عکس بگیر که ان شاءالله بزرگ شد عکسها رو نشونش بدی و ایشون بدونه که هرلحظه امروز بیادش بودی

یا علی ؛ زود بلند شی ها😊🥰

به جای این که برای دخترت تولد بگیری که خوشحال شه و بهش خوش بگذره نشستی گریه میکنی؟!😐

وقتی دلتنگی طولانی مدت میشه آدم دنبال بهونه برای فروریختن میگرده