2777
2789

سوال منم هست

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا ماشین یه پیکان بار یه پژو تاکسی خونه هم بوده سه سال پیش کرده به نام‌باباش

فقط بنام خودش توقیف میکنن ن پدر حتی بگی قبول نمیکنن میگن باس بنام خودش باشه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
دوتا ماشین یه پیکان بار یه پژو تاکسی خونه هم بوده سه سال پیش کرده به نام‌باباش

همون  ماشینارو توقیف کن چون دستت خونه رو نمیگیره در نهایت حسابشم میبندن نیازی ب شماره کارت نیست با کدملی استعلام میکنن

❤🤍❤
میترسم بره پولو بریزه کارت دیگه کجا برم که زودتر کارمو راه بندازن

دادگاه میری نامه میده ب تمام بانکها تک تک میبری حسابارو میبندن واست من رفتم ۸سال پیس واسه ۸تا بانک بهم نامه داد بردم تک تک خاکبرسر هیچی نداشت فقط ت یک حسابش هزارپونصد تومن داشت رییس بانک خندید گف این گداس ک 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
دادگاه میری نامه میده ب تمام بانکها تک تک میبری حسابارو میبندن واست من رفتم ۸سال پیس واسه ۸تا بانک ب ...

من الان میخوام برم خونه بابام اون‌نمیدونه میخوام واسه طلاق برم‌چون فکر میکنه میرم قهر میکنم مثل همیشه سرخورده برمیگردم تو این چند روز که خبر نداره میتونم حسابشو توقیف کنن؟

عه چه باحال😕