2777
2789
اگر سه سال پیش مشکل داشتید و در خواست مهریه داده باشید اینکه خونه رو زده به نام پدرش میشه فرار از دی ...

سه سال پیش زن عقدی داشته از ترسش که خونه نگیره کرده به نام‌باباش

عه چه باحال😕
من الان میخوام برم خونه بابام اون‌نمیدونه میخوام واسه طلاق برم‌چون فکر میکنه میرم قهر میکنم مثل همیش ...

الکی نرو واسه طلاق باید دلیل داشته باشی بعد بری اون میره عدم تمکین میکنه ک ت تمیکین نکردی دختر الان زدتت یان چیزی مدرکی داری یان

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی نرو واسه طلاق باید دلیل داشته باشی بعد بری اون میره عدم تمکین میکنه ک ت تمیکین نکردی دختر الان ...

سه روزه که روزگارمو سیاه کرده تاپیک قبلیمو بخون الانم قهریم رهم گفت برو گم شو خونه بابات

عه چه باحال😕
الکی نرو واسه طلاق باید دلیل داشته باشی بعد بری اون میره عدم تمکین میکنه ک ت تمیکین نکردی دختر الان ...

دلیلمم بجز اینکه چندبار منو انداخته بیرون و فوش ناموسی به خانوادم داده  کلا بچه دار نمیشه و عقیمه

عه چه باحال😕
میترسم بره پولو بریزه کارت دیگه کجا برم که زودتر کارمو راه بندازن

دیگه شمام یکم فکر کن قرار نی طرف رو تاراج کنی که 

اونم پول لازم داره 

حالا هر چی بوده شده عزیز 

دادگاه توقیف نمیزنه که فقط بررسی میکنن داره نداره چه جور بده مهریه رو 

توقیف برا اونی هست که مثلا سه دوره از موعد مهریه تعیین شده رو نتونه بده 

سه سال پیش زن عقدی داشته از ترسش که خونه نگیره کرده به نام‌باباش

آهان...خوب نه ...نمیشه فرار از دین توپرونده شما...ولی اون یکی زنش میتونسته استفاده کنه طفلی ..راحت باهاش می افتاد زندان ...چون جرم محسوب میشه

امید آخرین چیزیست که میمیرد
دلیلمم بجز اینکه چندبار منو انداخته بیرون و فوش ناموسی به خانوادم داده  کلا بچه دار نمیشه و عقی ...

اگذ با سند و مدرک مطمئنید که بچه دار نمیشه کار شما خیلی راحته ... هم طلاق میگیرید هم مهریه

امید آخرین چیزیست که میمیرد

برو دست پسش بگیر پس نیفتی شکایت کن منو همش میزنه و شکنجه و زندانی بودم این بودم دیشبم گفت فردا میری برنمیگردی وگرن میکشمت من امنیت جانی ندارم و عقیم هم اس بددهنم است فحاشم هست درسختی ام خرج و نفقم نمیده شکایتو رد کن بره و ووسه توقیف اموال و حسابا امروز ببین اگ میشه کاری بکن تا نفهمیده و همم همزمان مهرتم بزار اجرا اگ مدارک پزشکی داری ک عقیم است اونارو باخودت ببر درخواست طلاقم بده تامام

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.