2777
2789
عنوان

هر موقع میرم خونه پدر شوهرم من باید ظرف بشورم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت من اگه حالم بدباشه اونجامیشم فرفره اونوقت جاریم تامیره پشت سینک مادرشوهرم میگه برواونورالا ...

دقیقا گفتی..منم آدم زبر و زرنگی نیستم درکل ولی حتی اگه مریض هم باشم اونجا انقققققد کار میکنم بیا و ببین 🙄

چرا آخه؟ 

من اصلا دوس ندارم کار کنم اونجا..

دست خودم نیست انگار

روم نمیشه باورت میشه میام خونه میگم کاش اینو گفته بودم کاش اون گفته بودم

اشکال نداره کم کم ایندفعه که رفتی زودگوشیتوبگیربگو عه دوستم زنگ زدالکی بروتوحیاط دیگه بهش فکرنکن طولش بده بزار نیم ساعت بگذره تواون تایم حتمایکیشون پاشده بره سمت ظرفا یابگو تمیزکاری کردم بخداحال ندارم دیگه بعداومدی داخل بگو دوستم بودهرچی میخواستم قطع کنم مهلت نمیدادکه 

گاهی انسانم آرزوست
دقیقا گفتی..منم آدم زبر و زرنگی نیستم درکل ولی حتی اگه مریض هم باشم اونجا انقققققد کار میکنم بیا و ب ...

دقیقامنم اینجوریم توخونه خودمون شوهرم کمکم میکنه خونه مامانم اصلا کارنمیکنم اونجامیشم خدمتکارمادرشوهروجاریام تازه بدون دستکش ظرف میشورم بایدبیای فقط ببینی توعقدم انقدرکارکرده بودم پریودیم شدده روز بدنم عادت به کارنداشت بعد به گوش مادرشوهرم رسیدکه شیلان حالش بدشده شوهرم ناراحت بودبه مامانش گفته اره شیلان توگرمااشپزی کرده اونم رفت همه جاگفت میدونی چیه بچه سقط کرده خیلی دلم ازش شکست وهیچوقتم به روش نیوردم 😕

گاهی انسانم آرزوست
بعدازهشت سال ایندفعه این حرکت وزدم 😂ولی بازم امیدوارشدم به خودم یه حرکتی کردم بعداینهمه سال 

وقتی روز عروسی مرغ پاک کردی و غذا درست کردی معلومه که باید اینجوری پررو بشه... 

منم یکیم عین خودت که بیزارم از این رفتارم🤕

دقیقامنم اینجوریم توخونه خودمون شوهرم کمکم میکنه خونه مامانم اصلا کارنمیکنم اونجامیشم خدمتکارمادرشوه ...

ووووو چه مادرشوهری..

ولی بخدا همه چیزایی که میگی انگار خصوصیات منه😐 

همینقدر اسگل