2777
2789
عنوان

هر موقع میرم خونه پدر شوهرم من باید ظرف بشورم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 92 پست
شوهرم ضایم میکنی میگه الکی بسته 

قبلش بهش بگو دست درد داری

یا با چاقو بریدی

نمیاد بازش کنه که.با حالت ضعف و خستگی بشین یه گوشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بخدا دستتو ببند بعد اگه باز انتظار داشتن بری بشوری برو دوتارو بشور سومی رو بنداز بشکن بگو دستم خیلی ...

ارههمینو بگو شوهر اسرار داره پدرشوهرم اسرار داره بخاطر این هر دفعه با شوهرم بحث دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم ضایم میکنی میگه الکی بسته 

تهدیدش کن قبل رفتن بخدا عجب ادمیه شوهر منم اولا میگفت پاشو کمک کن و ... بعد من گفتم اینجوری بود بیام مهمونی بخوام کار کنم اونا میومدن خونه ما خودشونو راحت میکردن دیگه 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
باورت میشه از موقع اومدم تا الان اصلا خواب نرفتم اعصابم بهم ریختس میونم درکت میکنم

منم درکت میکنم جاریم بامادرشوهرم دعواشون شده بودتازه باهم اشتی کرده بودن بعدمادرشوهرم نمیذاشت دست به سیاه وسفیدبزنه بعدمن حوله ام تودستم بودکه برم حمام گفت عه توکجاپس شام چی میشه گفتم مادرجون ازبیرون اومدم میخوام برم دوش بگیرم میخواست بترکه رفت یه دمپخت درست کرد ازلج انگارتازه عروس بوده منم محلش ندادم والا تازه دختراش وبقیه جاریام هم بودن به اونانگفت شام درست کنید

گاهی انسانم آرزوست

دوستان گلم ممنونم ا راهنمایتون بخدا من ا زکار اصلا خسته نمیشم اخه وسواس دارم هر روز کار تمیز کردنه ولی میبینم اینا منم احمق فرض میکنن عصبی میشم حال بد میشه ازشون 

چه میدونی دیگه ،شما فقط راه حل فیثاغورث ندادی بهش 😂😂 چیزایی گفتی که به عقل جن نمیرسه 😂

خب آخه باید ادم چند تا مورد تو دستش باشه که اولی جواب نداد دومی رو امتحان کنه اصلا بعد غذا زود پاشه بگه صبح کار داریم زود تر بریم خونه و فلنگو ببنده 🤣🤣🤣آتیش میباره ازم بخدا خدا رو شکر تو این موارد زیاد راه حل دارم 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨

از اول کردی ازت توقع دارن من که اصلا دست نمیزنم یه ظرفا خونه هرکی برم اونا هم بیان نمیزارم بشورن می زارم تو ماشین 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......