2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

715 بازدید | 26 پست

الان سه ساله ازدواج کردم هر دعوایی که داریم بهم فوش ناموسی میده و نفرینم میکنه اونم نفرین ناجور به خانوادمم فوش و بی احترامی  سر چیزایی که ارزش نداره بحث های بزرگ راه میندازه و همش میگه راه باز جاده دراز و اینم بگم که شوهرم کلا بچه دار نمیشه 

عه چه باحال😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی من به شخصه خدم بودم صد در صد جدا میشدم ولی اینو برای شما پیشنهاد نمیکنم من حتی به شوهرم گفتم هیچی مثلن توهین و بی‌احترامی مخصوصا به خانوادم باعث نمیشه ازش متنفر بشم اگ فقط یک بار هم ازش ببینم شوتش میکنم بای

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
ببخشید ولی من به شخصه خدم بودم صد در صد جدا میشدم ولی اینو برای شما پیشنهاد نمیکنم من حتی به شوهرم گ ...

بهم میگه ک..تو اولو اخرت  میگه ک...تو ناموست 

عه چه باحال😕
شاید اذیت میکنه جدا شی

تو این سه سال حتی دوبار شده که منو انداخته بیرون همش میگه من سیمای مغذم قاطی کنه تو همین شبی میندازمت بیرون بری همونجایی که بودی

عه چه باحال😕
ببخشید ولی من به شخصه خدم بودم صد در صد جدا میشدم ولی اینو برای شما پیشنهاد نمیکنم من حتی به شوهرم گ ...

میتونم به بهانه عقیم بودنش زود جدا بشم؟

عه چه باحال😕