2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه میتونم بگیرم؟ اگه بگم چقدر دوسش دارم باور نمیکنی ولی کاری کرده که مریض شدم تپش قلب گرفتم دلم م ...

گلم میدونم چی میگی...طول میکشه لِم شوهرتو به دست بیاری...خودتم از بین میری با جنگ اعصاب...سعی بکن باز تلاش کن به راه بیارش اگه دیدی دیگه واقعا نمیشه به جدا شدن فکر کن...مهریه هم میتونی بگیری.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁

من دوست نداشتم طلاق بگیرم اینقدر اذیت شدم حرص خوردم صبر کردم تا الان بهتر شده خداروشکر اول از همه هم خودمو یکم تغییر دادم گیرامو کمتر کردم دیگه زیاد بهش زنگ نزدم وبیشتر مخبت کردم

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

اگه میتونید اول برید سراغ مشاور مشکلاتتونو مطرح کنید ببینید چی میگه مشاور ? و اینکه دو سه بار موقع فوش دادن باهاش جدی برخورد کن مثلا جای خوابتو چند روز عوض کن ببین نتیجه میده تو تغییر رفتارش? 

بهم میگه ک..تو اولو اخرت  میگه ک...تو ناموست

جدا شو تمام زن و شوهر وقتی زندگیشون حرمت و احترام نداشته باشه به درد لای جرز دیوار میخوره

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
من دوست نداشتم طلاق بگیرم اینقدر اذیت شدم حرص خوردم صبر کردم تا الان بهتر شده خداروشکر اول از همه هم ...

اگه بگم‌من بجز محبت چیزی ازش نخواستم باور نمیکنی هیچ وقت گیر ندادم با کوچکترین حرکت جا خوابشو جدا میکنه و فوش ناموسی میده به خانوادم

عه چه باحال😕