2777
2789
عنوان

بچمو ازم گرفت برد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهن بین بودنش و دخالت خانوادش

غرورتونبایدبشکنی وقتی شکست بایدبگردی خرده هاشوجاروکنی بهتره یه بزرگتروساطتت کنه برگردی باپای خودت زندگیت جهنم میشه 

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒

اخه اینم شد مشگل مگه نمیگی دهن بینه یکاری کن دهن شمارم ببینه 

مردم با خیانت اعتیاد دست بزن بازم دل نمیکنن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اگه تا همین حد بوده ،برگرد بخاطر بچت 

اگرم فکر میکنی میتونی تحمل کنی دوری بچتو و زندگیتو مختل نمیکنه شرایط همسرتم زیاد نرمال نیست چون دهن بینی زندگی ادمو نابود می‌کنه 

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

من خودم بچه طلاقم اولن تا هفت سالگی پیشه شماس دومن قانونی پیگیری گن میتونی بگیریش یا در حفته سه روز به طور قانونی باید بیاد پیشه شما. 

خودتو کوچیک نکن اصلا اصلا

و اگه اینکاروکنی بچه صدمه میبینه در اینده. 

Your eyes, my sea;) وزن شروع: ۵۸(وزن فعلی:۵۸) هدف اول: ۵۵ هدف دوم: ۵۳ هدف اصلی:۴۹... ما میتونیم؛) 

اتفاقا شوهر خواهر منم همین کارو کرد، خواهرم میخواست برگرده پدرم نذاشت، یه هفته بعد شوهرش بچه رو پس آورد، خودش و خواهرش و مادرش نتونستن یه بچه رو چند وقت نگه دارن، به عنوان اهرم داره استفاده میکنه علیه شما که برگردی 

میفهمم چی میگی.منم دخترم ۳ماهش بود با همسرم دعوام شد دخترمو برد.نمیدونی چی کشیدم تا صبح بامامور دنبالش بودم.من همسرم چون میدونست نقطه ضعفم بچمه بخاطر اینکه برگرذم این کارو کرد چون من الکی قهر میکردم. البته الان ۶سال میگذره دخترم ۶سالو چندماهشه و مشکلی نداریم خداروشکر

ولی اگر مشکل جدی نیست بخاطر بچه کوتاه بیاید