2777
2789
عنوان

بچمو ازم گرفت برد امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 66 پست

الانم نیازی نیست غرورتو بشکنی چند روز صبر کن بعد یه مشاوره خوب پیدا کن به شوهرت بگو واسه اوضاع بچه بعد طلاق والدین بریم پیش مشاوره اما قبلش خودت با مشاور صحبت کن و ازش راجبه جدا شدن یا نشدنت مشورت بگیر و ازش بخواه بیشتر حول این قضیه بهتون مشاوره بده البته بهش بگو شوهرم ندونه اینجوری خواستم که غرورتم پیششون حفظ بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم وضعم از شما خیلی خیلی بدتره فکر کن دو تا بچه کوچیک دارم شوهرم از صبح تا شب سرکاره شبم ...

دقیقا خانواده اونم اهل دعا جادوان کاری با شوهرمن کردن که تا هشت ماه حتی نیومد بچشو ببینه

دقیقا خانواده اونم اهل دعا جادوان کاری با شوهرمن کردن که تا هشت ماه حتی نیومد بچشو ببینه

یه سره باطلشون کن عزیزم با قرآن و دعا تو همین اینترنت روشهای زیادی گفته اخلاق شوهرت صد درصد بهتر میشه امتحان کردم که میگم منتها نباید ول کنی مدام باید باطل کنی

سلام عزیزم میشه بگید چی بخونیم.. خودتون چی خوندید 

عزیزم یه سرچ بزن کلی راهکار هست مثلا خواندن ۴ قل و چهارطرف قرآن رو تو آب بزنی و همون آب رو بریزی ۴ گوشه خونه البته میگم باید مدام تکرار کنی آیت الکرسی بخوان