2777
2789
عنوان

دکتر نازایی در شیراز

48 بازدید | 6 پست

دوستان میخوام بیام شیراز برای موضوع نازایی. سنم بالا رفته و زیاد امیدی به بارداری ندارم. آیا دکتری هست که بتونم ازش نتیجه بگیرم؟ دکتر میخوام زن باشه

دکتر زهرا شمالی چطوره؟

میخوام زود نتیجه بگیرم. دیگه خسته شدم.

کلینیک باروری برم یا بیمارستان مادر و کودک؟

هر مسیری میرم بن بسته. برای فرزندپروری هم اقدام کردم اما انگار همه راه ها بسته هست.

کلینیک باروری 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

چرا تهران یا یزد نمیری؟ 

یه خانم دکتر هست، مژگان کریمی پروفسور و استاد تمام دانشگاه هس خیلی کارش خفنه البته کیسای خاص هم قبول میکنه ولی اگه بتونی از یه متخصص زنان دیگه گواهی بگیری برای ایشون خیلی خوبه 

شیرازم دکترای زنان خوب زیاد داره ولی تو حیطه نازایی یزد به نظرم حرف اول میزنه 

شیرازم قبلا به پروفسور البرزی داشتیم آقاست البته ولی خیییلی کارش عالی بود الآن فکر کنم شیراز نیس دیگه 

از دکترای خانم خوب دکتر فریده عسکری هستن کارشون عالیه از همه جا میان پیششون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تهران یا یزد نمیری؟ یه خانم دکتر هست، مژگان کریمی پروفسور و استاد تمام دانشگاه هس خیلی کارش خفنه ...

چون به شیراز نزدیکترم. دیگه کشش سختی ندارم. خسته ام. کاش ی راهی خدا جلو پام میذاشت. ممنونم از راهنماییتون

چون به شیراز نزدیکترم. دیگه کشش سختی ندارم. خسته ام. کاش ی راهی خدا جلو پام میذاشت. ممنونم از راهنما ...

آهان درسته نزدیکتر باشه بهتره ممکنه نیاز به رفت و آمد باشه، شیرازم میتونید دکتر عسکری رو جز گزینه ها داشته باشید خیلی تعریفشونو شنیدم

دکتر مینو رباطی هم هستن عالی

بازم هستن حضور ذهن ندارم، اگه بتونید چن تا رزرو کنید ک بهترم هس 

چرا تهران یا یزد نمیری؟ یه خانم دکتر هست، مژگان کریمی پروفسور و استاد تمام دانشگاه هس خیلی کارش خفنه ...

دکتر کریمی رو سرچ کردم. کارشون روی سرطان و این چیزاست تو کامنتها ندیدم درمان ناباروری کرده باشه؟

دکتر عسگری هم تخصص نازایی نداره. شما چطور میدونید خوبه؟ کسی پیشش رفته؟