2777
2789
عنوان

جاریم محجبه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون با این فرق داره عزیز

آدما ممكنه تغيير كنن

خاله ي منم جوونياش خيلي قرطي بود

هميشه موهاش مش بود اونموقع كأكل مد بود

صندل ميپوشيد ناخناي پاشو لاك ميزد

يهو كلا عوض شد مذهبي شديد

حتي عروسيه پسراش نرقصيد

من خودمم ب امید خدا میخام محجبه بشم 

و ب هیچ ادم و سیاستی هم ربطی نداره 

فقط بخاطر الله میخام 😌

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
خب جاری من کلا اینجور نیستن معمولین  نه عاشقن نه متنفر کاری ندارن به سیاست

دله دیگه 

من خودمم عاشق چادر قاجاری بودم ۱ تومن دادم خریدم دو سه هفته سر کردم دیگه سر نکردم 

ولی همینجوری نگهش داشتم شاید یه روزی واسه همیشه سر کنم به خودم قول دادم اگه یه روزی خاستم سر کنم دیگه هیچ وقت نزارمش کنار 

چون میدونی باعث مسخره کردن آدم میشه یه بار سر کنه یه بار سر نکنه 

نه بابا اونا رو بیشتر بولد کردن اتفاقا به سری باحجاب شدن و یا سری باحجابتر 

ولی من اطرافم کاملا مشهوده که همه روز به روز بیشتر حجاب کنار میذارنا کسی هم بولد نکرده چیزیه که داره اطرافم اتفاق میفته و کاملا حسش کردم

برای همین از جاریم متعجبم

ببین اتفاقا شوهر منم تکاوری هست 

اع جالبه خب الان می‌تونه راحت شیش تیغ بکنه یا شما هر پوششی داشته باشی؟ درسته ارتش سخت گیریش کمتره ولی ب هر حال نمیزارن 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

چرا اینطور شدن ؟

بکیشون می‌گفت اول ب چادر و حجاب یه چیز ساده نگاه میکردم الان دیدم همه کار میکنن تا اینو از زن ایرانی بکیرن فهمیدم خودش سلاحه خودش یه پرچم خودش یه نشانه است ،یکی ک چادر نشده ولی محجبه شده ب خاطر آرمان علی وردی شد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
نه بابا اونا رو بیشتر بولد کردن اتفاقا به سری باحجاب شدن و یا سری باحجابتر 

دقیقا کسی نیس اینا رو نشون بده

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
بله هر دوروز تیغ میزنه چون من از ریش بدم میاد

چی بگم والا نمی‌دونم شاید فرماندشون خوبه تیپ ۶۵ هست؟

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار