2777
2789
عنوان

جاریم محجبه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 51 پست
دقیقا کسی نیس اینا رو نشون بده

چی کسس نشون بده 

داریم خودمون میبینیما اطرافمون

چرا همش فکر میکنید کسی چیزی نشون داده یا مغزی را شستشو

مگه عقل نداریم خودمون داریم میبینیم که همه دارن کنار میذارن دیگه اطراف منکه همه دارن بی حجابتر میشن والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من اطرافم کاملا مشهوده که همه روز به روز بیشتر حجاب کنار میذارنا کسی هم بولد نکرده چیزیه که داره ...

بیشتر جوگیرن ،،،،بعنی دلیل محکم برای کارشون ندارن جز یه عده ،،ولی اینکه تو این شرایط بیایی با حجاب بشی حتی تعدادی کم یعنی به دلیل محکم داری 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
چی کسس نشون بده  داریم خودمون میبینیما اطرافمون چرا همش فکر میکنید کسی چیزی نشون داده یا مغزی ...

خب دایره اطراف تو شاید اینجوریه به نظر من رسانه تو جو دادن خیلی اثر داره

ریزش هست رویش هم قطعا هست 

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
بیشتر جوگیرن ،،،،بعنی دلیل محکم برای کارشون ندارن جز یه عده ،،ولی اینکه تو این شرایط بیایی با حجاب ب ...

اونکه بله قطعا دلیل محکمی داره اون فرد

ولی جو گیر نیستن که

انقدر فشار بهشون اومده زده شدن متاسفانه