2777
2789

بچه ها من زنداداشمو خیلی دوس داشتم حتی ی تاپیک زدم از خوبیاش گفتم

امروز رفته بودیم ی مجلس اتفاقی دختر داییشو دیدم قبلا همسایمون بودن یهو برگشت بهم گفت راستی فاطمه میگفت تو داری قرص اعصاب میخوری مگه چند سالته از الان میخوری و بخاطر جداییت اینجوری شدی

راستش شوکه شدم گفتم نه بابا چرا باید بخورم با شوخی و خنده  در حالی که بغض داشت خفم میکرد دلم میخواست بمیرم

من یواشکی چند ماهه دارم قرص میخورم افسردگی دارم به خاطر زندگیم،مامانمم دو ماهه فهمیده که دارم میخورم ازش خواستم به کسی نگه

اولش گفتم نکنه مامانم گفته بهش بعد دختر داییش  گفت تو کیفم دیده و باهاش چت کرده بود من هی زیر بار نرفتم گفتم نه بابا من نمیخورم  چرا باید بخورم الحمدالله همه چیم خوبه

دختر داییش پرستاره فک کنید به اون پیام داده بود که این داروها واس چیه چنتا از پیاماشو نشونم داد دید من دارم انکار میکنم میخواست منو ضایع کنه و بهم بفهمد که دوروغ نگم در حالی که به بخدا دلم نمی خواست کسی بدونه و قضاوتم کنه

کاش لااقل از گوگل درمیوورد

خیلی دلم شکست ی جایی با خنده گفته بود حتمابه خاطر طلاقش اینجوری شده کسی نمیاد سمتش دیگه😂

بچه ها از اول تا اخر اون مجلس فقط دلم میخواست زار بزنم و به بخت بدم لعنت فرستادم

من خیلی دوسش داشتم فک میکردم خواهرمه بعد زایمانش خودش افسردگی گرفته بود حتی نمیتونست بره حموم ما حتی ی کلمه از دهنمون در نیومد میرفتیم کاراشو میکردیم میگفتیم بچش گناه داره

به مامانم اومدم گفتم اونم باهام افتاد گریه

اصلا دلم نمیخواد ببینمش، واقعا ازش متنفر شدم خیلی دلم چرکین شده باهاش حتی نمیدونم چجوری به روش بیارم اصلا بگم بهش یا نه...

بگید چیکار کنم واقعا دلم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قربونت برم

از دارو خوردن خجالت نکش به خودت افتخار کن که برای سلامتی و زندگی بهتر تلاش میکنی.

حق داری از زن داداشت ناراحت باشی. به نظرم بهش بگو. هم خودش کار زشتی کرده هم دختردایی ش.

حالا مشکل شما که با یه دوره دارو حل میشه و چیز خاصی هم نیست و اینده مال شماست

اون بنده خدا که مشکل دهن لق و فضولیش با هیچ قرصی درمون نمیشه  و دست طبیعت هم که به راهه و دوایی هم نداره میخواد چه کار کنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

واااای زمین گِرده ... فقط نفرینش نکن ولی بهش بگو برای خوب شدنه حالم خوردم تا حال کسیو بد نکنم . تو هم حتما بخور تا درمان شی و از این چیزای کوچیک یه کوه نسازی بری جار بزنی ‌پیش بقیه.

مگه چیز عجیبیه دارو خوردن!! یکی ممکنه استرس داشته باشه یکی افسردگی یکی وسواس ...

مثل فشار خون یا قند و چربی و...

این آدمای سمی رو حذف کنید از زندگیتون

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
دوست عزیز خوردن قرص اعصاب که عار نیست العان خیلیا استفاده میکنن  اتفاقا اصلا نباید ناراحت باشی ...

اینکه زنداداشم بود اینجوری مسخرم کرده بود از بقیه توقعی ندارم 

من خیلی دارم حفظ ظاهر میکنم ولی دیگه خدا خودش شاهده تحمل این موضوع خیلی سخته برام

وای چقدر ناراحت شدم برات میتونم درک کنم چه حالی داری آدم وقتی از کسی انتظار نداره بیشتر ناراحت میشه ولی در کل روزگار بدی شد هیچکی رد نمیشه نشوند جای خواهر تازه خود خواهراهم یه خط در میون تو زرد از آب درمیان 

نارحت نباش گلم قرص اعصاب خوردن هیچ مشکلی نداره گاهی ضروری و البته مسلما شخصی که متاسفانه زن داداشه شنا شعور فهمیدنش رو نداره به خاطر بیشعوری یه نفر دیگه خودت و ماملنتو ناراحت نکن

درکت می‌کنم عزیز دلم منم روزی سه تا قرص میخوردم الان دکترم کمش کرده خدا نگذره از مادر شوهرم انقد اذیتم کرد اونجوری شدم فامیل که هیچ جلوی در و همسایه همه و همه نشسته گفته داره قرص میخوره فلان همه میدونن از بدیه اونه والسلام منم قبلا خیلی حساس بودم و نمیخواستم کسی بفهمه ولی الان عادی شده عیب نیست که تو هم انشالله خوب میشی غصه نخور سر این چیزا بیخیال 

الهی قربونت برم از دارو خوردن خجالت نکش به خودت افتخار کن که برای سلامتی و زندگی بهتر تلاش میکنی. ...

چه جوری به روش بیارم، اره من از جداییم اینجوری شدم میدونم ولی واقعا انصاف نبود باهام اینکارو کنه 

من باشم  اول به برادرم میگم و بعد هم ره خودش میگم که همه پیامهاتو هم دیدم(حتی اونجایی که به خنده درمورد شما حرف زده) ومیگم  واقعا نظرم درموردت عوض شده ،چون اگر یکدفعه بدون ذکر  دلیل رفتارت رو باهاش تغییر بدی همه میگن چه خواهرشوهر بدی و...

واااای زمین گِرده ... فقط نفرینش نکن ولی بهش بگو برای خوب شدنه حالم خوردم تا حال کسیو بد نکنم . تو ه ...

نه نفرین نمیکنم میترسم دامن اون بچه طفل معصومو بگیره خودش اشتباه کرده چیکارش کنم

اینکه زنداداشم بود اینجوری مسخرم کرده بود از بقیه توقعی ندارم  من خیلی دارم حفظ ظاهر میکنم ولی ...

به نظرم اهمیت ندین کسی که این حرفو زده دشمن شما هست و دشمن هم دنبال نقطه ضعف شماست پس اهمیت ندین خیلی بیشتر حرصشون میگیره