2777
2789
عنوان

اگر زمان برگرده به قبل از تولد شما

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 27 پست

قطعا خبر هیچ وقت دلم نمیخواست به دنیا بیام با اینکه همه چیزم اوکی هست زندگی همسر ولی دنیارو دوست ندارم چون فقط عذاب هست اولش مرگ عزیزات بعدش پیری و مرگ خودت بعدش هم حتما اون دنیا عذاب بهمون میدن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله😑😆 فقط بخاطر همسرم😂

خوشبخت باشید در کنار هم ❤

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
قطعا خبر هیچ وقت دلم نمیخواست به دنیا بیام با اینکه همه چیزم اوکی هست زندگی همسر ولی دنیارو دوست ندا ...

منم نظر شمارو دارم. اگر دست خودم بود هرگز دلم نمیخواست متولد بشم. زندگی خیلی سخته

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
خير  اين سري هم احتمالا تو رودربايسي موندم با توجه به اخلاقي كه دارم

😅😅 بامزه گفتی

درسته منم اول پیش خودم گفتم نه اما بعد که فکر کردم دیدم اومدم بجنگم برای هدفم تا زمانی که بهشون نرسی ...

میدونی چرا این سوال به ذهنم رسید. چندتا پست قبل یه خانمی پرسیده بود سی سالمه و شرایط مالی  متوسطی دارم، هنوز ماشین نداریم و هنوز فرزندی ندارم. خیلی تمایلی ندارم اما تحت فشارم برای حرف بقیه بنظرتون چکار کنم. داشتم فکر میکردم که آیا واقعا تو این شرایط کشور و مشکلاتی که هست آیا فرزند آوردن کار درستیه؟ آیا بچه هامون ازمون نمیپرسن تو که دیدی این زندگی چقدر سخته چرا مارو بدنیا آوردید. خودم از لحاظ مالی و دنیوی مشکلی ندارم ولی قطعا اگر دست خودم بود دلم نمیخواست بدنیا بیام 

میدونی چرا این سوال به ذهنم رسید. چندتا پست قبل یه خانمی پرسیده بود سی سالمه و شرایط مالی  متوس ...

اره خب اینم درسته منم خودمم وضعیت آنچنان خوبی ندارم اما همیشه شکر کردم و گفتم وضعیت از ما بدتر هم هست من خودم به شخصه به مامانمم میگفتم چرا منو به دنیا آوردین وقتی نداشتین اما دیگه نمیگم گفتم تااینجا نداشتم اما از اینجا به بعد خودم تلاش می‌کنم برای آیندم که مستقل شدم ازدواج کنم یا بچه دار بشم بتونم براش فراهم کنم شخصیت های همه باهم متفاوته البته خودم کوچیکیم خیلی چیزارو دلم میخواست ونداشتم و دوس ندارم بچمم تجربه کنه 

اگه برگردم اینهمه تلاش نمیکنم که میلیونها اسپرم رو کنار بزنم عقب بزنم تا برسم به تخمک 😐قانع شدی ؟&n ...

بسیار قانع کننده بود 🙋‍♀️

👌🏻👌🏻