2777
2789
عنوان

مخفی کاری از خانواده شوهر

591 بازدید | 15 پست

از خانواده شوهرتون چه چیزایی رو مخفی میکنید؟چیا رو بهشون نمیگید که باب دخالتشون باز نشه؟

من خودم به نظرم هرچیزی که میخری، هرچیزی که برنامه داری رو نباید بگی

اما خواهرشوهرم حتی باردارشد وسقط کرد هم از من مخفی کرد درصورتیکه به شوهرم گفتن ولی به شوهرم تاکید کرده بودن به من نگه😶

رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم کلا درباره سفرهایی که میریم، رشیدهایی که می‌کنیم بهشون چیزی نمیگه چون متاسفانه چشم دیدنش رو ند ...

منم اوایل همسرم بهم میگفت چیزی نگو من احمق گوش نمیدادم الآن به حرفش رسیدم

خب ایشونم مثل خودتون نظرش اینه هر کاری میکنن نیاز نیست شما بدونی ، هردو طرف اینجوری هستید مشکلی نیست ...

نه من از اونا یاد گرفتم به خدا دوسال تمام عین دیوونه ها هرکاری کردمو خبر داشتن که متاسفانه باعث شده شروع کنن دخالت کردن حتی توی خرید خونمم دخالت میکنن منم دیگه تصمیم گرفتم مثل خودشون رفتار کنم

خوش به حالت خواهر شوهر من از اولش با حسادتش رابطمون رو خراب کرد 

دقیقا عین خواهرشوهرمن 

من خیلی رفاقتی باهاش برخورد کردم اما اون داره روح و روانمو بهم میریزه آرامش زندگیمو بهم ریخته دیگه 

نه من از اونا یاد گرفتم به خدا دوسال تمام عین دیوونه ها هرکاری کردمو خبر داشتن که متاسفانه باعث شده ...

افرین خوب کاری میکنی ، کلا پیشاپیش تصمیماتتو به کسی نگو ، به خودتون مربوطه . 

خوشبخت باشید

من هیچیو پنهان نمیکنم چون فقط ی خواهرشوهر دارم اونم ماهه ماه با برادرشوهرامم رابطه نداریم

خوش به حالت تو پارتی داری پیش خدا

اونا فقط به گوشی همسرم زنگ میزنن 

بعد مثلا مسافرت باشین شوهرت لو نمیده

ماتا دهات بریم صد دفعه زنگ میزنن دلمون تنگ شد دلمون ان شد یه فیلمی در میارن

شوهرم ناهار نره من سرکار باشم میفتن گریه