2777
2789
عنوان

در رابطه با تاپيك كاپ قاعدگي

120 بازدید | 12 پست

من دوماه از تامپون استفاده كردم عفونت وحشتاك گرفتم جوري ك مينشستم يا ميخواستم خودمو بشورم ازم عفونت ميريخت بيرون كلي  دارو استفاده كردم تا خوب شدم ،اونايي ك تجربه داريد ميشه بگيد كاپ هم مثل تامپون اينجور باعث عفونت شديد ميشه

نه عزیزم من پیش متخصص زنان رفتم که اشنای خانوادگی هم هست ازش پرسیدم گفت با خیال راحت بذار فقط ضد عفونی و جوشوندن یادت نره 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تامپون مثل کاپ نیست مثل نوار بهداشتی یبار مصرف کثیف که نمیشه شاید شما دست کثیف بهش زدی

مطمئنم ك دليلش همون تامپون بود چند ساعت باخون مونده داخل ميموند و باعث عفونت ميشده 

خوب کاپ واسه خونه خوب فقط که هی ضد عفونی دم دستت باشه آب داغ ضد عفونی بخوریش بزاریش داخل و گرنه کثیف ...

فک کنم یکسال شده دیگه که استفاده میکنم

همه جام باهاش رفتم حتی تو سفر طولانی که امکان شستن نبود فقط خالی کردم دوباره استفاده 

واقعا هیییییچ مشکلی برام پیش نیومد 

گاهی درست جا نمیره و مثلا عجله دارم اعصابم خرد میشه چند بار باید جا به جاش کنم 

اما واقعا هرگز هرگز حاضر نیستم به پد برگردم

برو استخر دوچرخه ورزش سفر بپر بپر اصلا انگار این تو نیستی که ...

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
چطور بفهميم چ سايزي سفارش بديم من ي زايمان سزارين انجام دادم نميدونم چ سايزي بگيرم

عزیزم سایز ۱ بگیر 

سایز ۲ برای خونریزی زیاد هست و اینکه مدت بیشتری میتونی نگه داری