2777
2789
عنوان

کمک کنید پولدار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=266589995]کمتر بیا نینی سایت😐🥲[/QUOTE اگر نظر و فکر خوبی ندارید، لطفا با حرفای چرت وقت بقیه ...

😂

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
اینا خرافات نیست؟ واقعی هستش!؟

عزیزم از کی کلام خدا شده خرافات 

بحان پسرم قسم من با قرآن برکت ب خونه ام آمد ب پولم آمد .هرشب بخون من الان 4ماه میخونه دائم عالیه عالیه در عرض 4مله تونستم ماشین بخرم نصفی از قرصام بدم من مدیون خدا. وقران هستم بخصوص واقعه 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
عزیزم از کی کلام خدا شده خرافات  بحان پسرم قسم من با قرآن برکت ب خونه ام آمد ب پولم آمد .هرشب ...

خدا روشکر ایشالا همیشه مسیر زندگیتون سرشار از موفقیت باشه، حتما میخونم ممنونم

پول درآوردن آسون نیست. 

تحصیلاتتون چقدر هست؟ چه مهارت ها یا هنری بلدید؟ چه استعدادی دارید؟ علاقه تون چیه؟ چقدر سرمایه دارید؟ شهر کوچک هستید یا بزرگ... بسته به جوابتون به این سوالها، نوع شغل خیلی متفاوت هست. همه نمی تونند از یک راه پول دربیارن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
پول درآوردن آسون نیست.   تحصیلاتتون چقدر هست؟ چه مهارت ها یا هنری بلدید؟ چه استعدادی داری ...

من فوق لیسانس دارم، تهرانم، سالها کارمند بودم، اما منظورم این پولا نیست، پول زیاد منظورمه

عزیزم از کی کلام خدا شده خرافات  بحان پسرم قسم من با قرآن برکت ب خونه ام آمد ب پولم آمد .هرشب ...

از تو حرکت...از خدا برکت. فکر نمی کنم فقط با دعا خوندن بشه پولدار شد. اگر تلاش کنید و همزمان دعا کنید، به نظر منطقی تر میاد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم