2777
2789

به نظرتون مد سه تیزهوشان خوبه یادولتی؟؟؟؟

برای اینکه بچه هاتون توی تیزهوشان قبول بشن کلاس ثبت نامشون مردین؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بیشتر کسایی تیزهوشان رفتن تو فامیل ما بعد از دو سال کنکور دادن یه رشته معمولی قبول شدن که اگر تیزهوشانم نمیخوندن قطعا بعد از دو سال کنکور و اون همه کلاسا کنکور قبول میشدن خودشون

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بنظرم ب هوش بچه تون نگاه کنین 

اگ ضریب هوشی خوبی داره سمپاد 

اگ خیلی درس خونه نمونه 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

عزیزم ولی یه چیزی هست تیزهوشان خیلی سخت میگیرن من میخاستم راهنماییم برم ولی مدیر و معاونامون همه گفتن ک افسردگی داره و کسایی رو هم میشناسم سر تیزهوشان افسردگی گرفتن خیلی سخته ولی بچتون اگ واقعا استعداد داره و میتونه ،بزارینش

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     
البته که تیرهوشان خوبه من خواهرزادم تیزهوشان هست بله کلاس میرفت و قبل کلاس هم خواهرم براش کتاب میگفت ...

درسش و هوشش خیلی عالی بود ؟

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی