2777
2789

من بند میندازم ولی هم خیلی زمانگیره هم اینکه حس میکنم جوشای ریزم کنده میشه و لک ایجاد میشه رو پوستم😭

تیغم ضخیم میکنه، نمیدونم چیکار کنم، با شمع و وکس خیلی جوش میزنم خیلیی

راه خوب سراغ دارین بگین

من فقط سیبیلامو برمیدارم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین اصلاح صورت براون داشتم خیلی خوب بود نتیجه ولی سریع خراب شد. کاش فیلیپس میخریدم شاید خراب نمیشد. الان دیگه با تیغ ابرو مثل قبل

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
من پشت لبمو با ژیلت میزنم جوش نمیزنه تنها بدیش اینه زود در میاد بقیه صورتم هم نمیزنم کلا نازکه موهاش

خوش به حالت واقعااا

برا من کنارهای صورتم زیاد در میاد بعد یه مدت حتما باید بزنم

نه من سالها ژیلت میزنم پوست صورت خیلی خوبه شاید بخاطر این که با بند اصلا اصلاح نمیکنم و اینو بگم که ...

مگه بند پوستو خراب میکنه؟ من حس میکنم خیلی پوستم تحریک میشه با بند و جوشای ریزمو میکنه و لک میفته رو پوستم انگار