2777
2789

سلام 

من یک سال و نیم عقد کردم با کسی که دوسش دارم و بهترین هست خیلی از همه لحاظ مهربون و فداکار هستند و باعث افتخارمه اما خب سرباز هست و به دلیل اینکه برای خونه وام و قسط زیاد داریم دستش تنگه منم دوس ندارم وقتی میبینم با اینکه دستش تنگه آنقدر به فکرمه و تلاش می‌کند اذیتش کنم با اینکه تو دوران مجردی رفاه داشتم اما الان خواسته هامو مطابق شرایطم کردم 

خانواده خیلییی کمک کردن برا خونه یک سوم شو دادن برا جهیزیه کامل خودشون سنگ تموم گذاشتن اما خانواده شوهرم هیچ کار برام نمیکنن خوش رفتار.و مهربون هستند اما برا هیچ عیدم توقع خانم و برطرف نکردن و مطابق رسم رفتار نکردن و من بقیه و میبینم و واقعا دلم گرفته بنظرتون چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وضع مالیشون خوبه و از رسمو رسومات خبر دارن کار بدی کردن

نمیدونم اما بخاطر خودت خوش بین باش که زیاد فکروخیال نکنی به نظرم بهتره

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم

خانواده‌ی شوهر منم هیچ کاری نکردن هیچی

خونه و ماشین که خودش گرفته بود عروسی هم خودش گرفت واسه عیدیا هم خودمون دوتایی طلا و لباس میگرفتیم بقیه چیزا رو هم خودش تنهایی میگرفت فقط اونا کادو و تزئین میکردن همه جا مثل مهمون اومدن و رفتن تازه کمک خرجی هم باید بدیم بهشون هر ماه

به این چیزا اهمیت نده مهم نیس 

مهم اینه که حالت کنارش خوبه و ارامش داری 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
خانواده‌ی شوهر منم هیچ کاری نکردن هیچی خونه و ماشین که خود گرفته بود عروسی هم خودش گرفت واسه عیدیا ...

من خانواده خیلی کمک کردن خونه و پول دادن جهیزیه و دادن آلان شوهرمم چون درگیر وام خونه اس و سرباره نمی نونه کار زیادی کنه و یکسره شرمنده و ناراحته من جلو خانوادمم واقعا دارم خجالت می‌کشم 

من خانواده خیلی کمک کردن خونه و پول دادن جهیزیه و دادن آلان شوهرمم چون درگیر وام خونه اس و سرباره نم ...

باز خوبه خانوادت کمکتون کردن شوهر من که بنده خدا خیلی فشار بود روش خانواده‌ی خودمم شرایطشو نداشتن که کمک کنن فقط جهیزیه رو دادن که اونم ۵ تیکه با داماد بود

خانواده شوهر منم همینن،وضعشونم متوسطه خوبه بدنیست

همه کارارو واسه دخترشون میکنن ولی واسه ما هیچکاری نمیکنن

درحالیکه همسر من هرچی درمیاورد فقد یک سومشو برمیداشت برای خودش بقیشو تقدیم اونا میکرد.همه کمکارو بابای من میکنه انگار پسر بابامه 

تو همه مراسمامون مثل مهمون میان مثل مهمونم میرن،حتی تو مراسم عقد😊میدونی زیرلفظیه سر عقدمم همسرم پولشو داده بود تازه فهمیدم😏